Düşük yapanlar

Merhaba 2 düşük yasadim.ikisindede kalp atisi 6 haftalik.iken durdu. Sebebi ne olabilir.ne yapmam lazim.

Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Ben 2 gun evvel ikinci düsuk yasadim.ikisindede kalbi 6 haftalik iken durdu. Ne yapmak lazim

Merhaba kızlar bende 18 haftalık bir düşük yaptım malesef. 5 ay geçti üzerinden ama alışsaan da bu duruma hala sızısını yüreğinde hissediyor insan.. hepimize geçmiş olsun diyelim. Rabb m bir daha yaşatmasın inşaAllah

Merhaba kızlar bende 18 haftalık bir düşük yaptım malesef. 5 ay geçti üzerinden ama alışsaan da bu duruma hala sızısını yüreğinde hissediyor insan.. hepimize geçmiş olsun diyelim. Rabb m bir daha yaşatmasın inşaAllah
Gecmis olsun.. insan alisiyor gidince boş hissediyorsun.
Seninde epey varmiş.. yeri dolmadikca unutulmaz..
Psikolojini bedenni toplayip bir daha denersnz insallah kucaģina alirsin bebeģini :(

Gecmis olsun.. insan alisiyor gidince boş hissediyorsun.
Seninde epey varmiş.. yeri dolmadikca unutulmaz..
Psikolojini bedenni toplayip bir daha denersnz insallah kucaģina alirsin bebeģini :(
Hayırlısıyla inşaAllah canım. Doktorum 2 ay geçtikten sonra düşünebilirsin demişti. Normal doğum gibi olduğu için rahim çabuk toparlanmıştı çok şükür. Ama işte psikolojik olarak cesaret edemiyorsun. Bakalım yeni yeni düşünmeye başladık tekrar. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin bize de, isteyenlere de.

Hayırlısıyla inşaAllah canım. Doktorum 2 ay geçtikten sonra düşünebilirsin demişti. Normal doğum gibi olduğu için rahim çabuk toparlanmıştı çok şükür. Ama işte psikolojik olarak cesaret edemiyorsun. Bakalım yeni yeni düşünmeye başladık tekrar. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin bize de, isteyenlere de.
18 haftalik olmuş..
Digerindeki surecte acabali gecebilir ama
Şoylr düsünün 9 aylikta olsa 1 aylikta
Ya da 10 yaşta..
Hayatta her ihtimal var..
Cennette şefaatci olur bebeginz insallah..
Sizinde sinavinizmis bu. Insallah digerinde mumkun oldugunca rahatlatmaya calisin kendinizi..
Bende 5 ay icinde biri kimyasal biride ikiz dusuk yaptim sizin kadar buyuk dehildi.. ama hala boşluktaym sanki.. tup bebek hamileligiydi. Okadar mesakkatle olmustu.
Ve korkularim umutlarimdan az yinede..
Olucak hayirlisiyla insallah diyorum.
3ncu denemeye kadar kendimi toparlamaya calisicam. Moral cok onemli cunku.

18 haftalik olmuş..
Digerindeki surecte acabali gecebilir ama
Şoylr düsünün 9 aylikta olsa 1 aylikta
Ya da 10 yaşta..
Hayatta her ihtimal var..
Cennette şefaatci olur bebeginz insallah..
Sizinde sinavinizmis bu. Insallah digerinde mumkun oldugunca rahatlatmaya calisin kendinizi..
Bende 5 ay icinde biri kimyasal biride ikiz dusuk yaptim sizin kadar buyuk dehildi.. ama hala boşluktaym sanki.. tup bebek hamileligiydi. Okadar mesakkatle olmustu.
Ve korkularim umutlarimdan az yinede..
Olucak hayirlisiyla insallah diyorum.
3ncu denemeye kadar kendimi toparlamaya calisicam. Moral cok onemli cunku.
İnşaAllah canım. Haklısın. Yinede bin şükür halimize. Allah nasip etsin sana da hayırlısıyla. Çabamızı gösterip, duamızı edip tevekkül ediceğiz

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Merhaba ben de ayni seyi birkac gun once yaşadım, şu anda ne durumdasiniz, toparlayabildiniz mi, gebelik oldu mu?

Merhaba ben de ayni seyi birkac gun once yaşadım, şu anda ne durumdasiniz, toparlayabildiniz mi, gebelik oldu mu?
Merhaba suan 4 haftalık gebe oldugumu ögrendim tekrar yani 2 ay sonra yine oldu rabbime bin şükür ama cok agrılarım var tekrar düsük yasarım diye cok korkuyorum

Merhaba suan 4 haftalık gebe oldugumu ögrendim tekrar yani 2 ay sonra yine oldu rabbime bin şükür ama cok agrılarım var tekrar düsük yasarım diye cok korkuyorum
Insallah saglikla ilerler.. gelismelerden haberdar edin olur mu?

merhaba şuna drumunuz nedir sağlıkla ilerliyormu acaba gebeliğiniz

Bende 6 kere düşük yaptim düşük degilde 9ile 6haftalikken kalbi durdu ve 6kere kürtaj oldum gecen sene laparoskopi ve histeroskopi amaliyat oldum. Ben sadece anne olmak istedim şu hayatta ama nasip olmadi umutlatim hayallerim gitikce azaliyor ne yapacagimi nereye gitcemi bilmiyorum artik cok yoruldum bu zamana kadar hic bi doktor bana şu sebepden dolayi oluyor demedi diyemedi gercekten cok zor Allah kimseye yaşatmasin evlet hasteti cektirmesin Allah isteyen herkese nasip etsin...amin

Back
X