- Konu Sahibi gizemkayax
Merhaba 2 düşük yasadim.ikisindede kalp atisi 6 haftalik.iken durdu. Sebebi ne olabilir.ne yapmam lazim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 gun evvel ikinci düsuk yasadim.ikisindede kalbi 6 haftalik iken durdu. Ne yapmak lazimMerhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Gecmis olsun.. insan alisiyor gidince boş hissediyorsun.Merhaba kızlar bende 18 haftalık bir düşük yaptım malesef. 5 ay geçti üzerinden ama alışsaan da bu duruma hala sızısını yüreğinde hissediyor insan.. hepimize geçmiş olsun diyelim. Rabb m bir daha yaşatmasın inşaAllah
Hayırlısıyla inşaAllah canım. Doktorum 2 ay geçtikten sonra düşünebilirsin demişti. Normal doğum gibi olduğu için rahim çabuk toparlanmıştı çok şükür. Ama işte psikolojik olarak cesaret edemiyorsun. Bakalım yeni yeni düşünmeye başladık tekrar. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin bize de, isteyenlere de.Gecmis olsun.. insan alisiyor gidince boş hissediyorsun.
Seninde epey varmiş.. yeri dolmadikca unutulmaz..
Psikolojini bedenni toplayip bir daha denersnz insallah kucaģina alirsin bebeģini![]()
18 haftalik olmuş..Hayırlısıyla inşaAllah canım. Doktorum 2 ay geçtikten sonra düşünebilirsin demişti. Normal doğum gibi olduğu için rahim çabuk toparlanmıştı çok şükür. Ama işte psikolojik olarak cesaret edemiyorsun. Bakalım yeni yeni düşünmeye başladık tekrar. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin bize de, isteyenlere de.
İnşaAllah canım. Haklısın. Yinede bin şükür halimize. Allah nasip etsin sana da hayırlısıyla. Çabamızı gösterip, duamızı edip tevekkül ediceğiz18 haftalik olmuş..
Digerindeki surecte acabali gecebilir ama
Şoylr düsünün 9 aylikta olsa 1 aylikta
Ya da 10 yaşta..
Hayatta her ihtimal var..
Cennette şefaatci olur bebeginz insallah..
Sizinde sinavinizmis bu. Insallah digerinde mumkun oldugunca rahatlatmaya calisin kendinizi..
Bende 5 ay icinde biri kimyasal biride ikiz dusuk yaptim sizin kadar buyuk dehildi.. ama hala boşluktaym sanki.. tup bebek hamileligiydi. Okadar mesakkatle olmustu.
Ve korkularim umutlarimdan az yinede..
Olucak hayirlisiyla insallah diyorum.
3ncu denemeye kadar kendimi toparlamaya calisicam. Moral cok onemli cunku.
Düşük sebebini araştırdınız mı neler yaptınızMayıs ta kürtaj oldum iki ay sonra hemen hamile kaldım...bende çok korkmuştm ama oldu çok şükür
Merhaba ben de ayni seyi birkac gun once yaşadım, şu anda ne durumdasiniz, toparlayabildiniz mi, gebelik oldu mu?Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Merhaba suan 4 haftalık gebe oldugumu ögrendim tekrar yani 2 ay sonra yine oldu rabbime bin şükür ama cok agrılarım var tekrar düsük yasarım diye cok korkuyorumMerhaba ben de ayni seyi birkac gun once yaşadım, şu anda ne durumdasiniz, toparlayabildiniz mi, gebelik oldu mu?
Insallah saglikla ilerler.. gelismelerden haberdar edin olur mu?Merhaba suan 4 haftalık gebe oldugumu ögrendim tekrar yani 2 ay sonra yine oldu rabbime bin şükür ama cok agrılarım var tekrar düsük yasarım diye cok korkuyorum
merhaba şuna drumunuz nedir sağlıkla ilerliyormu acaba gebeliğinizMerhaba suan 4 haftalık gebe oldugumu ögrendim tekrar yani 2 ay sonra yine oldu rabbime bin şükür ama cok agrılarım var tekrar düsük yasarım diye cok korkuyorum
Allah sükür kalp atısı duydum aşırı bel ağrım var umarım sorumsuz gecermerhaba şuna drumunuz nedir sağlıkla ilerliyormu acaba gebeliğiniz