Düşük yapanlar

kanama yeni baslamistir dusuk yapmamisindir daha okadar kolay olmuyo malesef。 kan miktari yavas yavas artiyo。yogun kramlarla。allah yardimcin olsun ama yaptigini dusunuyo isen ultrasonda baktir bise kalmadiga emin olmalisin。
Kan testi yaptiricam acile gidiyorum doktorun acizligine uğradım resmen

Pihtilimiydi peki sizin kaniniz yoğun adet gibi mi
Ya bi iki pıhtı şekillde bise gelmisti ama acildeki doktora kaanamann ne kadar cok oldugunu soylediysemde bisey olmaz yerlesmedir sakin ol diyip durdu gerçekten de oyl3 oldu kotu dusunme insallah seninledir bebegin

Ya bi iki pıhtı şekillde bise gelmisti ama acildeki doktora kaanamann ne kadar cok oldugunu soylediysemde bisey olmaz yerlesmedir sakin ol diyip durdu gerçekten de oyl3 oldu kotu dusunme insallah seninledir bebegin
Benim keseyi goremedi alttanda büyük ihtimalle düşük olmuş ama kanda bakicaz defi sonucu bekliyorum

Benim keseyi goremedi alttanda büyük ihtimalle düşük olmuş ama kanda bakicaz defi sonucu bekliyorum
Hadia kan sonucun yukselmisse yine bi umut var demektr uzme kendini düstuyse de rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eder inşallah

Hcg değeriniz kaçtı? Genelde kese görünmeden hcg yükselip kanama başlarsa kimyasal gebelik olur. Hem düşük yaşadım hem kimyasal gebelik. İkisi farklı oluyor.

Hcg değeriniz kaçtı? Genelde kese görünmeden hcg yükselip kanama başlarsa kimyasal gebelik olur. Hem düşük yaşadım hem kimyasal gebelik. İkisi farklı oluyor.
Bana öyle dediler. Ayın ikisinde 126 ydi değerim altiya düşmüş kimyasal gecirmissin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…