Kan testi yaptiricam acile gidiyorum doktorun acizligine uğradım resmenkanama yeni baslamistir dusuk yapmamisindir daha okadar kolay olmuyo malesef。 kan miktari yavas yavas artiyo。yogun kramlarla。allah yardimcin olsun ama yaptigini dusunuyo isen ultrasonda baktir bise kalmadiga emin olmalisin。
Ya bi iki pıhtı şekillde bise gelmisti ama acildeki doktora kaanamann ne kadar cok oldugunu soylediysemde bisey olmaz yerlesmedir sakin ol diyip durdu gerçekten de oyl3 oldu kotu dusunme insallah seninledir bebeginPihtilimiydi peki sizin kaniniz yoğun adet gibi mi
Benim keseyi goremedi alttanda büyük ihtimalle düşük olmuş ama kanda bakicaz defi sonucu bekliyorumYa bi iki pıhtı şekillde bise gelmisti ama acildeki doktora kaanamann ne kadar cok oldugunu soylediysemde bisey olmaz yerlesmedir sakin ol diyip durdu gerçekten de oyl3 oldu kotu dusunme insallah seninledir bebegin
Hadia kan sonucun yukselmisse yine bi umut var demektr uzme kendini düstuyse de rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eder inşallahBenim keseyi goremedi alttanda büyük ihtimalle düşük olmuş ama kanda bakicaz defi sonucu bekliyorum
İnşallah canım Allah razı olsunHadia kan sonucun yukselmisse yine bi umut var demektr uzme kendini düstuyse de rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eder inşallah
Sonucun ne zaman cikcakİnşallah canım Allah razı olsun
allah yardimcin olsunKan testi yaptiricam acile gidiyorum doktorun acizligine uğradım resmen
Kimyasalmis canimİnşallah canım Allah razı olsun
Kimyasalmis canim değerim az çıktıallah yardimcin olsunins ustune gorme dediklerindendir
Kimyasalmis canimMerak ettim seni canım sonuçların inşallah iyi çıkar
Kimyasalmis canimSonucun ne zaman cikcak
Bana öyle dediler. Ayın ikisinde 126 ydi değerim altiya düşmüş kimyasal gecirmissin dedilerHcg değeriniz kaçtı? Genelde kese görünmeden hcg yükselip kanama başlarsa kimyasal gebelik olur. Hem düşük yaşadım hem kimyasal gebelik. İkisi farklı oluyor.
Bana öyle dediler. Ayın ikisinde 126 ydi değerim altiya düşmüş kimyasal gecirmissin dediler
Evet ağrım falan yoktu zaten nasip değilmişKorkulacak bişey olmuyor kimyasal gebelikte normal adet kanaması yaşıyorsunuz. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.
Evet ağrım falan yoktu zaten nasip değilmiş
Amin inşallahEmbriyo oluşmadığı için ağrıda olmuyor. En kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin rabbim.
cok gecmis olsunKimyasalmis canim değerim az çıktı
Şüphesiz ki. Nasip değilmiş vardır bir hayırcok gecmis olsunuzulme rabbim zamani gelince saglikli verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?