Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 3 aylık hamileydim ve evde suyum geldi ve düşük yaptım. Doktora da gidemedim o an şuan hala kanamam var ne zaman biter acaba? Hafif parça düşüyor gibi de oluyo
3 aylık epey büyük, niçin doktora gidemediniz durdurabilirlerdi iğne yatış verebilirlerdi? Şu an düşük yaptığınızı sanıyor da olabilirsiniz öyle zannedip gebeliği devam eden çok insan var. Bence hemen doktora gitmelisiniz. Düşük gerçekleşmişse geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun..
Off bende yaşadım o ağrı ile nasıl durabiliyorsunuz. Benim 3aydan 2hafta eksikti. Parça kalmıştı ilaçla düşmezse almak zorundayız dediker ki düşmedi aldılar parçayı. Çok yıprandım hala izleri var bende. Hayırlısı ne diyim ki geçmiş olsun
Off bende yaşadım o ağrı ile nasıl durabiliyorsunuz. Benim 3aydan 2hafta eksikti. Parça kalmıştı ilaçla düşmezse almak zorundayız dediker ki düşmedi aldılar parçayı. Çok yıprandım hala izleri var bende. Hayırlısı ne diyim ki geçmiş olsun