düşük yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi oyek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
102
0
96
İstanbul
Merhaba.
Düşükten Yaptiktan Ne Kadar Sonra Adet Düzeni Başliyorrr.
04 Ocakta Düşük Yaptim Doktorum 1 Ay Sonra Istersen Yeniden Hamile Kalman Için Sorun Yok Dedi Bugün 27 Gün..
3 Yaşinda Bir Oğlum Var Ama Bebiş Istiyorum Kardeşi Olsun Istiyorum...

geçmiş olsun canım ben tam 30.gün regl olmuştum .bebeğin kaç haftalıkken düştü canım .benim dr um 3 ay korunmamı söyledi ve benim bebeğim 8 haftalıktı.bide ben kürtaj olmuştum düşük değil yani.

canım 9 haftalıktı bebeğim aslında bende kürtaj oldum.hastaneye gittiğimizde doktorum bebek yok su kesesini almamız lazım dedi.
1 ay sonra yeniden deneyebilirsin demişti.ama ben nisana kadar zaman tanımak istiyorum.aslında bir yanımda hemen olsun kısmetse diyor.peki sen ne zaman kürtaj oldun yenimi?

ben kürtaj olmadığım halde kendiliğinden kanamyla birlikte düştü.....
ama doktorum bana yinede 2 ay beklememi ve reglimin düzene girmesini sölemişti...
yani tam net bi adet tarihi belirlenmesi gerektiğini....
bilgine tatlım.....
bence beklemen senin ve vücudun için gerekli....

canım benimde 1.5 ay oldu kürtaj olalı.ama bende bebeğim hemen olsun istiyorum ilk gebeliğimdi.bende bu ay regl olayım çalışmalara başlayacağım.anlamadığım konu bazı dr lar korunma süresi verirken bazılarını vermiyo ona kafam takıldı.ayrıca bana dr um doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi kürtajdan sonra kist oluşumunu önlemek için sana öyle bi tavsiyede bulundu mu.canım inş tez zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur allah kimseye yaşatmasın böyle acıları.

amin canımmmm
benim doktorum doğum kontrol hapı vermedi.
ama ben eğer şayet beklersem nisan'a kadar zaten iki aylık dönem için başlayacağım.bende umuyorumki bundan sonra sağlıklı bebeklerimiz olsun.

ben 15 haftalıkken bebeğimi zorunlu olarak düşermek zorunda kaldım
bebeğimde ciddi problemler vardı. (ensesinde kocaman bir su kesesi, böbrek
kanallarında tıkanıklık) bebeğimi düşürdükten sonra birde kürtaj oldum
doktorum 1 ay beklememi söyledi bugün 3. hafta doldu sanırım bu adetimden sonra
denemelere tekrar başlayacağız. ben çok fazla beklemeyi düşünmüyorum
benim eşi doktor olan bir arkadaşımda benim yaşadıklarımı yaşamış kendi doktoru
6 ay bekle demiş am doktor eşi beklememize gerek yok demiş. düşükten sonra 1 adet gördü sonra tekrar hamile kaldı şimdi çok sağlıklı 2 tane oğlu var...

canımm sanada çok geçmiş olsun
inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
ben kürtaj olalı bugün 28.gün tabii henüz adet görmedim ve normalde ne kadar süresi var bilmiyorum doktorum kürtaj ve düşüklerden sonraki ilk adetlar değişken olabiliyor dedi.benimde 3 yaşında bir oğlum var ama kardeşi olsun istiyorum.

Merhaba kızlar,

Bende 2 hafta önce düşükden dolayı kürtaj oldum.Dr um ne zaman kendini hazır hissedersen dene dedi.Şimdi biraz endişeliyim yine düşerse diye.Dr da sanırım hazır olmakla bunu kast etti.Bir an önce olsun diye istiyorum aslında ama karar veremedim

slm kızlar bende daha yeni düşük yaptım ilk gebeliğimdi 7 haftalık düştü dokto r kürtaja gerek yok dedi hiç bişey kalmamış içerde ayrıca bu ay dinlen 2.ay denemelere başlayabilirsin dedi bide ben şunu merak ediyorum düşükten sonra kaç gün regl oldunuz benim bugn 5.günüm hala devam ediyo normalde 5 günde biterdi adetim sizlerin kaç gün sürdü allahım yaşatmasın birdaha böle acıları kimseye

slm arkadaşlar.Ben haziranda düşük yaptım.6 haftalıktı ve kürtaja gerek kalmadı. Dr 2-3 ay sonra dedi, ama o kadarına da gerek yok, senin kendini hazır hissetmene bağlı dedi.Bende eylül ayında hamile kaldım. Şu anda 20 haftalık hamileyim.Bence doktorlarınız ne diyorsa ona göre hareket edin.Rabbim isteyen tüm herkeze hayırlı bebişler nasip etsin inşaallah.

Ben 25 gün önce erken doğum yaptım.22 haftalıktı kızım..kürtajda oldum..doktorum 3 ay beklemem gerektiğini söyledi..rahmin kendini toplaması gerekiyor yeniden gebelik için hazırlanması lağzım..inşallah hiç kimse bu acıyı yaşamaz..ve rabbim isteyen herkese güzel bebekcikler verir..

mrb arkadaşlar bende bebeğimin kalbi durduğu için 4 nisanda kürtaj oldum 8,5 haftalıktı bebeğim bugün 39 gün oldu ama hala adte olmadım dr normal diyor bakalım bu hafta içi olmazsam c.tesi kesin gideceğim

Kızlar bende 10 nisanda düşük yaptım kürtaja gerek kalmadı Bugünde adet oldum yaklaşık 32 gün sonra.Ben korunmadım.Korunmayacağımda sanırım çünkü ilk bebeğimde 10 ay korunmamıştık ancak hamile kalabimiştm.Nedense şimdi de kolay olacağını sanmıyorum.Belkide hatalı düşünüyorum acaba korunmalımıyım benim gibi hamile kalması zor olmuş arkadaşlar varmı sizce ne yapmalıyım?Tekrar hamile kalamam diye çok korkuyorum.

Bende 8 haftalık bebegimin dün kalbinin durduğunu öğrendim çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim doktor kendin düşürsen daha iyi olur dedi ama hala düşüremedim ve çok ağrım olck dye cok korkuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…