Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bır suru nedenler one atılıyor
bırıncısı beek saglıksızsa vucut savunmaya gecıp atarmıs
ıkıncııs senın bılmedıgın bır hastalık yuzunden dusmus olabılır
ıkıncısı esın yuzunden olabılır yanı spermlerı saglıksızsa
mesela benım cok kosturmacalı gectı hıc dıkkat edemedım ettırmedıler ev tasıma dugun su bu vardı
brde trıot oldugumu ogrendım ondna olma olasılıgı varmıs bırde esım spermlerı ıyı degıl ondanda olabılır dedı doktor ama genel bır arastırma yapmıolar zaten ılk dusuklerde
tez zamanda sende bende tum ısteyenler meleklerıne kavusur ınsallah
inşallah tez zamanda kavuşuruz bi sorum daha olacak spermin sağlıksız olma ihtimalinin yanı sıra yumurtada sağlıksız olabilirmi bu yüzdende düşük olabilir mi acaba peki sperm sağlıksız ise ne yapılmalı yada yumurta eğer ikisinden birinde sağlıksızlık varsa naormal yollardan hamile kalabilirmiyim acaba?
valla cnm sperm ve yumurtanın ıyı gelısmesını saglayan bır bal var ondan hem sen hemde esının yemesını tavsıye ederım
bal arı sutu polen yumurta kalıtesını ve sperm kalıtesını arttıryormus cnm
teşekkür ederim tavsiyeniz için inşallah bu konuyu eşime bi açayım da bi kontrol olalım gün geçtikçe sorularım kafamı kemiriyo neden neden diye aslında bende çok iş yaptım düşük yaptığım ara kanepe altları halı vs. Yatılı misafirim gelmişti artarda 2 kere hatta ikide normal gelmişti ve bana çok ağır gelmişti eşimle tartışmıştım ki sen bana yardım etmiyosun diye işte bu olaylardan bi hafta sonra bebeğimi düşürdüm kendimi çok suçlu hissediyorum aynı zamanda eşimide ama bi taraftanda ömrü yokmuş olsaydı rabbim onu bişekilde bana bağışlardı diyorum ve düşük yapalı 3 hafta olacak neredeyse gün geçtikçe sanki daha çok kötü oluyo psikolojim
tabıkı cnm yıyecek ekmegı olsaydı dururdu eskıden analarımız nenelerımız hem ıs yapar hem hamıle olurlardı bırsey olmazdı
ama artık o devır yok kucuk bır hata bıle bazen bebegın dusmesıne sebpe olabılır dıkkat etmek en ıyısı bız yenı nesıl eskısı gıbı saglam degılız malesef
takdır allahdan koruması bızden cnm ne yapalım
benımde aynen o sekılde dusuk oldu sayılır kosturmaca
sımdı dıkkat etmen lazım dusukden sonra vucut bazı bunyelerde cabuk toparlanamıo mesela benım garıp garıp bır suur hastalık coktu bunyem coktu resmen cunku dıkkat edemedım etmeme musade etmeler
gercı sımdı esımde sorun oldugu ogrendık
kecı boynuzu suyu pekmezı
bal fındık fıstık
bal polen arı sutu
muz ıncır yedırıom bakalım ay sonunda ne olcak cnm herseyın hayırlısı cnm
bırde sık ılıskı cok onemlı cnm 2 gunde bır
ben ilişki sıklığını 3 4 diye biliodum spermlerin kendini yenilemesi için bişi daha sorucam size eşimin sperm değerlerine nasıl nerde baktıracaz aslında eşim bilir ama ben bilmiyorum
sorunum bebeğimin olduğunu kan tesinden öğrendim ve 1 haftasonra doktora gittim kese görünmüyo dedi ertesi gün kanamam başladı ve parça düşürdüm küçük küçük adetlerim düzenliydi en son bebek düşünce oldum yakında yine olucam ama tabii düşükten dolayı değişir mi bilmiyorum yaşım 24
benımde oyle oldu cnm ogrendım dktora gıttım kese vardı bebek yoktu bır haft snra dustu doktorlar saglıksız olan gebelıklerde vucut savınmaya gecıp bebegı dısarıya atarmıs oyle dedı