C Chills Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2024 947 509 23 29 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Chills #1 Sadece kasık ağrım var. 2 ayrı doktora gittim. İkiside kasık ağrım ve kanamam olup olmadığını sordu. Çünkü içerde kese aşağı inmiş ve geçen haftada kanama var drmsiti. Sizce düşer mi emriyom?
Sadece kasık ağrım var. 2 ayrı doktora gittim. İkiside kasık ağrım ve kanamam olup olmadığını sordu. Çünkü içerde kese aşağı inmiş ve geçen haftada kanama var drmsiti. Sizce düşer mi emriyom?
Kedili ve Bebeli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2021 3.390 4.734 83 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Chills #2 Aşağıda taşıyan çok insan var. Belli olmaz kuzum. İçerde kanama alanın varsa daha dikkatli olman lazım ama
Aşağıda taşıyan çok insan var. Belli olmaz kuzum. İçerde kanama alanın varsa daha dikkatli olman lazım ama
C Chills Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2024 947 509 23 29 17 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Chills #3 Birminikfil .!.: Aşağıda taşıyan çok insan var. Belli olmaz kuzum. İçerde kanama alanın varsa daha dikkatli olman lazım ama Genişletmek için tıkla... Çok sağol :) o kadar gergindim ki cevaplamayi bile unutmuşum
Birminikfil .!.: Aşağıda taşıyan çok insan var. Belli olmaz kuzum. İçerde kanama alanın varsa daha dikkatli olman lazım ama Genişletmek için tıkla... Çok sağol :) o kadar gergindim ki cevaplamayi bile unutmuşum