düşük yaparmıyım diye düşünmekten hamilelik mutluluğumu yaşayamıyorum :(

cnm işyerindeyim şuan pzartesi randevu aldım izin pzartesi alıcam keseyi görmek için. acile gtmeyede çekiniyorum çıkışta.. bnun için acilemi geldin derlerse dye
acil macil ugrasma sabah 08:30 saglik ocagi aciliyor isin 10 dakka surmez.. bakarlar hemsire seni kaydeder o esnada, ve telefonla sana geri doner birsey cikarsa .. ayrica is yerin zaten doktor kontrollerin oldugu zaman maasindan kesemez, yasal bir duzenleme var bu konuda.

yok cnm kesmezler zaten sıkıntıda yapmazlarda ben dha işe başlayalı 1.5 ay oldu muhasebe memuru oldum. dha işe başlar başlamaz izin almaya cekınıyorum :) yrn kapalı saglık ocagı ama

yok cnm kesmezler zaten sıkıntıda yapmazlarda ben dha işe başlayalı 1.5 ay oldu muhasebe memuru oldum. dha işe başlar başlamaz izin almaya cekınıyorum :) yrn kapalı saglık ocagı ama
aa evet cumartesi yarin .. kendi doktoruna gidebilirsin calisiyorsa

aa evet cumartesi yarin .. kendi doktoruna gidebilirsin calisiyorsa
devlet hastanesine gdiyorum cnm ben beta hcg me bir kez baktırıdm pozitiften sonra doktor haftaya pazartesi gel dyince gitmedim... yükselmiyo olsa adet olurdum dmi cnm by

kızlar dayanamdım bı ıdrar testi yaptım kopkoyu çift çizgi sorun yok sanırım :)

Tatlım önceki konunu da yazdım. Sanırım seninle ayni dönem hamileleriyiz. Yazdığın hersey bende de var. Bu sbah hatta netten araştırdım bende dış gebelik falan mı var acaba bu ağrılar ne diye. Sonra güldüm kendime. Evham yapıyoruz cnm Allahın izniyle bişey olmicak

evet cnm benim ağrılar geçti çok şükür şimdide miğde bulantısıyla başım fena dertte hay Allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…