Düşük yapıcam galiba

Asena Cnar

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
162
89
13
27
Selamün aleyküm hanımlar 😔 bir kürtaj bir düşüğüm oldu tekrar hamileydim 6 haftalık ama 3 gündür kahverengi lekelerim vardı bugün kırmızı oldu düşük yapıcam galiba. Psikolojim yerle bir 😭 2 sini kaybetmistim bunuda kaybedicem içimden birşeyler yok olup gidiyor Allah'ım nasıl acı birşey 😭 neden böyle oluyor

Selamün aleyküm hanımlar 😔 bir kürtaj bir düşüğüm oldu tekrar hamileydim 6 haftalık ama 3 gündür kahverengi lekelerim vardı bugün kırmızı oldu düşük yapıcam galiba. Psikolojim yerle bir 😭 2 sini kaybetmistim bunuda kaybedicem içimden birşeyler yok olup gidiyor Allah'ım nasıl acı birşey 😭 neden böyle oluyor
Hemen acile git canım geç kalmadan önlemini alsınlar birde eşimle senin kan uyuşmazlığınız felan varmı bunlara bakıldımı

Selamün aleyküm hanımlar 😔 bir kürtaj bir düşüğüm oldu tekrar hamileydim 6 haftalık ama 3 gündür kahverengi lekelerim vardı bugün kırmızı oldu düşük yapıcam galiba. Psikolojim yerle bir 😭 2 sini kaybetmistim bunuda kaybedicem içimden birşeyler yok olup gidiyor Allah'ım nasıl acı birşey 😭 neden böyle oluyo
nedenini araştırdılar mı? bildiğim kadarıyla devamlı düşüğün birçok nedeni oluyor. örneğin sizin kan pıhtılaşma faktör değeriniz, genetik faktörler.

Allahtan ümit kesilmez kötü düşünme doktora gittin mi?

nedenini araştırdılar mı? bildiğim kadarıyla devamlı düşüğün birçok nedeni oluyor. örneğin sizin kan pıhtılaşma faktör değeriniz, genetik faktörler.
Kan pıhtılaşmam bide Troidim var ama tedavisini gördüğüm halde bu şekilde oldu

E
Allahtan ümit kesilmez kötü düşünme doktora gittin mi?
Evet gittim düşük olduktan sonra gel dedi düşmesini bekliyorum bütün n araştırmalar yapılmıştı kan pıhtılaşmasi Troid çıktı ama bu gebeligimde hepsinin tedavisini gördüm fakat sonuç değişmedi 😔 nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum

Hemen acile git canım geç kalmadan önlemini alsınlar birde eşimle senin kan uyuşmazlığınız felan varmı bunlara bakıldımı
Acile gittim iki gün önce böyle şeyler için gelme bidaha dedi o zaman kahverengi akıntım vardı şimdi kırmızı oldu düşmesini bekliyorum diğerinde de bu şekilde kendi düştüğü için bekliyorum 😔

Acile gittim iki gün önce böyle şeyler için gelme bidaha dedi o zaman kahverengi akıntım vardı şimdi kırmızı oldu düşmesini bekliyorum diğerinde de bu şekilde kendi düştüğü için bekliyorum 😔
Anladım canım ama bak araştırılsın neden düşüyor diye çok zor böyle sürekli acı yaşıyorsun çok iyi anlıyorum seni geçen sene bende kimyasal gebelik geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🧡

Kac yasindasiniz? Mesela ben 35yasimda iki genetik dusuk yaptim. Bence 35hic yasli degildi ama yumurtalarim yaslanmis. Gecmis olsun.

Kan pıhtılaşma için ilaç kullansan da bazen bu şekilde tekrarlayabiliyor. Olabildiğince en az harekette bulunmanı tavsiye ederim umarım hayırlı sonuçlar alırsın

Semün aleyküm hanımlar 😔 bir kürtaj bir düşüğüm oldu tekrar hamileydim 6 haftalık ama 3 gündür kahverengi lekelerim vardı bugün kırmızı oldu düşük yapıcam galiba. Psikolojim yerle bir 😭 2 sini kaybetmistim bunuda kaybedicem içimden birşeyler yok olup gidiyor Allah'ım nasıl acı birşey 😭 neden böyle oluyor

Merhaba
Bende cumartesi günü 18 haftalık bebeğimi yaşamadığını öğrendim. Sancı verilerek kürtaj yapıldı.
İki kızım var daha öncede iki düşüğüm olmuştu ama 5 ve 9 haftaliklardi.Buyudukce yıkımı daha ağır oluyormuş.Benimde pihti problemim var iğnelerimi kullandım fakat yine düştü.Bebegimin kalbinde ve beyninde anomali bulguları vardı amniyosentez temiz çıkmıştı fakat demekki hücresel başka problemleri varmış.3. Çocuğumuz olacaktı çok istemiştik.Cok üzüldük tabi yaşım 36.Cocuklarimiz olduğu için kendimizi daha çabuk toparliyoruz mecburuz..İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...

Mrb kaç gende pıhtılaşma cıktı birde seninki de gebelik basında problem oluyor bana doktorum seninki gebelik düşününce adete 5 gün kala igne vurulucaksin dedi cunku seninki gebelik basında düşük oluyor dedi bende 5 haftalık olunca kanmam oluyor düşük oluyordı

Mrb kaç gende pıhtılaşma cıktı birde seninki de gebelik basında problem oluyor bana doktorum seninki gebelik düşününce adete 5 gün kala igne vurulucaksin dedi cunku seninki gebelik basında düşük oluyor dedi bende 5 haftalık olunca kanmam oluyor düşük oluyordı
Merhaba heterozigot 4g 5g homozigot 4g 4g çıktı bebeğin kalp atışı oluşmadığında oratalama 3 haftada vücut dışarı atmak istiyor ve atıyor benim dün kanamam başladı nasıl bir sancı kramp kan kaybindan ölücem zannettim düşen düştü kalanını kürtajla aldılar 😑 bugüne kadar hiç 2 ay üstü bir gebeliğim olmadı seninkiyle aynı durum diyebilirim şuan hamilemisin

Merhaba heterozigot 4g 5g homozigot 4g 4g çıktı bebeğin kalp atışı oluşmadığında oratalama 3 haftada vücut dışarı atmak istiyor ve atıyor benim dün kanamam başladı nasıl bir sancı kramp kan kaybindan ölücem zannettim düşen düştü kalanını kürtajla aldılar 😑 bugüne kadar hiç 2 ay üstü bir gebeliğim olmadı seninkiyle aynı durum diyebilirim şuan hamilemisin
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin o acilde ki doktora o kadar kızdım ki inşallah sağlıkla tekrar nasip olur 🥺

Cnm işte o yüzden igne önce başlicak sin bende senin gibi duymadan düşük yapıyordum kalp atısı olmuyor su doktor dediki adete 5 gün kala igne ol dedi eger li hamile kalırsan devam et hasta olursan bırak igneyi dedi senin 2 gende mi cıktı kan pıhtılaşmasi Benin 1 gende var cnn

Sorununuz bebegi vücut yabancı madde olarak görüp atmak istiyor olabilir bunun testi var ins bebeğinizi aaglikla kucaklarsiniz eğer kötü bir durum gelişirse cd56 testi var yaptırın ve lütfen perinatologa gidin Allah yardımcınız olsun

Sorununuz bebegi vücut yabancı madde olarak görüp atmak istiyor olabilir bunun testi var ins bebeğinizi aaglikla kucaklarsiniz eğer kötü bir durum gelişirse cd56 testi var yaptırın ve lütfen perinatologa gidin Allah yardımcınız olsun
çok sagolun Aslında iki gebeligimde bebeğim bana çok iyi tutunmuştu kalbi atmadı kanamam olmasına rağmen düşmedi söylediğin iz testleride yaptırayım inşallah birşey vesile olur benimde sağlıklı boy boy evlatlarım olur Allah'ın izniyle Rabbim isteyen herkesi sevindirsin insallah

Back
X