Düşük yapıcam galiba

Cnm işte o yüzden igne önce başlicak sin bende senin gibi duymadan düşük yapıyordum kalp atısı olmuyor su doktor dediki adete 5 gün kala igne ol dedi eger li hamile kalırsan devam et hasta olursan bırak igneyi dedi senin 2 gende mi cıktı kan pıhtılaşmasi Benin 1 gende var cnn
Adete 5 gün kala mı iğneye başladın canım peki işe yaradı mı ve taa diğer adete kadar vurdun mu iğneyi yoksa hamile kalıp mi devam ettin bende de yukarda yazdığım gibi heterozigot 4g 5g homozigot 4g4g çıktı sanırım ikisinde de çıktı

Merhaba
Bende cumartesi günü 18 haftalık bebeğimi yaşamadığını öğrendim. Sancı verilerek kürtaj yapıldı.
İki kızım var daha öncede iki düşüğüm olmuştu ama 5 ve 9 haftaliklardi.Buyudukce yıkımı daha ağır oluyormuş.Benimde pihti problemim var iğnelerimi kullandım fakat yine düştü.Bebegimin kalbinde ve beyninde anomali bulguları vardı amniyosentez temiz çıkmıştı fakat demekki hücresel başka problemleri varmış.3. Çocuğumuz olacaktı çok istemiştik.Cok üzüldük tabi yaşım 36.Cocuklarimiz olduğu için kendimizi daha çabuk toparliyoruz mecburuz..İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...
Sizede geçmiş olsun Allah'ım çocuklarınızı size bağışlasın inşallah herşey gönlünüzce olur. O kadar zor bir durum ki ben çok yiparandim düşünmekten geçen aynaya baktım saçıma ak düşmüş şu yaşımda 23 yaşındayım ama
ruhum bir 50lilik yaşadıklarım çok acıttı canımı

Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama 4ay ketojenik beslenmenin sonucunda saglikli bir gebelik yakaladim. 4 ay karbonhidratsiz, alkolsuz, bol sporlu bir hayat duzeninden sonra tekrar hamile kaldim ve bu sefer genetik bir sorun yok cok sukur. Ketojenik beslenmenin dogurganligi arttirdigi yaziyor pek cok yerde. Benim dogurganlikla ilgili sikintim yoktu ama saglikli gebelik elde edebilme sorunum vardi.

Adete 5 gün kala mı iğneye başladın canım peki işe yaradı mı ve taa diğer adete kadar vurdun mu iğneyi yoksa hamile kalıp mi devam ettin bende de yukarda yazdığım gibi heterozigot 4g 5g homozigot 4g4g çıktı sanırım ikisinde de çıktı
Evet cnm yaradi hamdolsun kalp atısını duydum bende duymadan hep düşük yasıyorum kese bile görmedim cnm ama benim 1 gende pıhtılaşma cıktı

Sizede geçmiş olsun Allah'ım çocuklarınızı size bağışlasın inşallah herşey gönlünüzce olur. O kadar zor bir durum ki ben çok yiparandim düşünmekten geçen aynaya baktım saçıma ak düşmüş şu yaşımda 23 yaşındayım ama
ruhum bir 50lilik yaşadıklarım çok acıttı canımı
Canım teşekkürler...
Umudumuzu kaybetmiyoruz pozitif düşünüyoruz... sağlıklı gebelikler dİliyorum...🌸🌸

Merhaba
Bende cumartesi günü 18 haftalık bebeğimi yaşamadığını öğrendim. Sancı verilerek kürtaj yapıldı.
İki kızım var daha öncede iki düşüğüm olmuştu ama 5 ve 9 haftaliklardi.Buyudukce yıkımı daha ağır oluyormuş.Benimde pihti problemim var iğnelerimi kullandım fakat yine düştü.Bebegimin kalbinde ve beyninde anomali bulguları vardı amniyosentez temiz çıkmıştı fakat demekki hücresel başka problemleri varmış.3. Çocuğumuz olacaktı çok istemiştik.Cok üzüldük tabi yaşım 36.Cocuklarimiz olduğu için kendimizi daha çabuk toparliyoruz mecburuz..İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...
Bende 10 gün önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim çok zor çok acı. Her gün buralarda geziyorum ki insanlar nasıl atlatmış ne öneriyorlar diye ne acı ki her gün yaşayan bir sürü anne var. Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻 İnşallah tekrarını da bize nasip eder.

Üzülme, sabretmek sığınmak gerekiyor Allah’a Asena Cnar Asena Cnar 🤲🏻

Back
X