Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aslında genel kanı düşükten hemen sonra hamile kalınabileceği yönünde..bu sitede bereber düşük yaptığımız tüm arkadaşlarım şimdi bebeklerini büyütüyorlar...acaba bir daha bebek sahibi olamayacakmıyım korkusuna kapıldım iyice...
kızlar kendinizi üzüp strese sokmayın. herşeyde bir hayır vardır allah doğru zamanda verir meleklerinizi inşallah. bende 4 yıldır istiyordum herşey yolundaydı beklemediğim bir anda hamile kaldım ve ocak ayında 5 haftalık düşük oldu. ümidimi hiç ama hiç yitirmedim. rabbim beni çok bekletmedi ve 4,5 ay sonra yine hiç ummadığım bir anda hamile kaldım. şuan 21 haftalık ikiz bebek bekliyorum.
allaha dualarınızı eksik etmeyin ve ümidinizi yitirmeyin. tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz İNŞALLAH..
''sermus doktorun kim merak ettim..??''
benim bir tene kizim 2010 da iki tane düsük yaptim tekrar anne olmak itiyirum ama olmuyo tedavi olmak istiyorum ama korkuyorum tekrar kaybetmekten napcam bilmiyorum kafam cok karisik
bende mayıs ayında düşük yaptım 5 haftalık kendiliğinden düştü.bende hala beklemedeyim.bakalım yenisi kısmet olacak mı olmıyacak mı bilmiyorum.bütün heveslerim tükenmiş durumda....