- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.021
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum bu size süper bir haberim var ben 7 haftalık hamileyim inşalah salı günü dr a gideceğim rabbim olmayanlara da vers in inşallah öptüm hepinizi
hee bu arada ne kadar korunsakta buay ciddi şüphelerim vardı gebelik konusunda.Kokulara karşı istemsiz bişekilde bi hassasiyet,göğüslerim oldu bomba :roflol: ara ara miğde bulantısı,yumurtalıklarda ağrı,belde ağrı.Hatta bikere belim ve yumurtalıklarım okadar ağrıdıki sahurda bişey hazırlayamadım eşime hazırlattım yedim ve yine o topladı zavallım.Geçen seferkinde de böyle olduğundan acaba diye düşünüyodum ama aksine erken adet oldum.Sonra aklıma bi şüphe düştü üstünemi görüyorum??? çünkü adetimin son günü bugün (buarada uzun da sürdü normalde 5 günde biter bugün 7.gün) ve hala kokuya hassasiyet var.Bide acaba benim değerlermi yükseldi diye tırsmıyo da değilim. Artık testi aylık yaptırıyorumya Bakalım ayın 1inde test günüm.İnşallah değerlerde bi yükselme yoktur yaaa.. Değerde yükselme varsa da bebiş için yükselmiştir.
Canlarım gÜnaydın halamı glmedİnİz yaaa
kızlar bu arada ben nurhayat nickim değişti. :)
ececik nasılsın canım....
şükür geldiniz bende inlerle cinlerlerin maçını seyrediyordum burda yanlız yanlız:))))))
yasemin fantastika eceyas hoşgeldiniz benim çok uykum var dün muğlaya gittim kardeşimi okula bıraktım ve gece 1de döndüm eee yatasıya bayağı vakit oldu ve sabah zor uyandım
kızlar günüm yaklaştıkça ben panik oluyorum...bu ay ilk başlarda korunmadık....ama bakalım ne olacak normalde önümüzdeki ay bırakmamız lazım...aslında eşime bu ay bırakabiliriz dedim ama ikna olmadı...bakalım hayırlısı hakkımızda....rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın ne olur ....(
ah canım benim eve gidiyorumda uyuyamıyorumki yemek bulaşık derken vakit geçiyor gerçi erkende yatsam uyanamıyorum doymuyorum uykuya birde baş ağrısı bu bilgisayarlarda yapıyor bu halsizliği uyku hali baş ağrısı ama ne yapalımki onlarsızda olmuyoryasemincim hadi bakalım hiç belli olmaz arkadaşım allah gönlüne göre versin iyi ypmışsınız bu ay denemekle ve ben hissediyorum bu sefer sağlıklı bi 9 ay geçiricez gerçekten o yüzden aslında rahat karşılıyorum biraz adetleri :)) bu hisse güveniyorum
ececim günaydın nasılsın canım bugün varmı şikayetler falan
yasemincim sevgini aldım içime sakladım canım arkadaşım.. dediğin gibi hayırlısı olsun gelecek aya kaldı napalım buymuş iyi olan demek..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?