- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #12.241
kizlar ben geldim de moralim bozuk biraz.. bazı test sonuclarımı aldım
60-123 aralıgında olması gereken protein s degerim 47 cıkmıs, arastırma yapiyorum
kizlar ben geldim de moralim bozuk biraz.. bazı test sonuclarımı aldım
60-123 aralıgında olması gereken protein s degerim 47 cıkmıs, arastırma yapiyorum
hımmm doktorla görüştünmü canım en azından sorunun ne olduğunu öğrendin buda bir aşama senin için bundan sonra ne olacak herhalde onu yükseltmeye çalışır doktor dimi ay canım ya hayırlısı inşallahbelenaycım sanırım dusuklerimin nedeni protein s degerimin dusuk olması
belenaycım sanırım dusuklerimin nedeni protein s degerimin dusuk olması
kızlar ben bugün çok yoruldum evime gitmek istiyorummmmm
artık o günler geride kaldı canım o bebeğin kısmeti yokmuş sana ahirette şefaatçi olmak için görevlendirilmiş seni cennete götürmek için bekleyecek ve eminim inşallah hayırla ve sağlıkla bir meleğin daha olacak hiç üzülme:teselli:hepinize teşekkürler destekleriniz için.
umarım hepimiz birgün 1. listeden 2. listeye kayarız.
biperi demek ki olun olucak. gözün aydın. böyle tekrardan hamile olanları görmek bana biraz umut veriyor. benim de oğlum olacaktı eğer problem çıkmayıp doğabilseydi.. cinsiyetini öğrendiğim zaman onun sevincini bile yaşayamadım. çünkü öğrendiğimde kaybedeceğimide biliyordum.
valla yakında gıdaklamaya başlıyacaksın hekaydirigubbakcemile3şu çakşır kadındada işe yarıyormuş demek ben erkeklere faydalı diye biliyorum eşime dedim iç diye ama cık diyor başka bişey demiyor aman içmezse içmesin ben içeyim baride takviye olsunkaydirigubbakcemile3GUnaydın bir peim zaten yumurta gelismesi degilde onemli olan gebelik elde edebilmek degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?