Merhabalar;
Ben 2006 Aralık ayında bir düşük yaptım.Ve şu anda 25 haftalık hamileyim düşükten 6 ay sonra hamile kaldım yani.Bir oğlum olucak mart başı gibi inşallah.Bana düşük yaptığımda herkes üzülme düşüğün ayağı içerdedir dediler hep gerçekten doğruymuş eşimde bende anlayamadık nasıl olduğunu ama kısmet nasip işte rabbim ne verirse hayırlısını versin yinede.Ben bu hamileliğimde çok üzüntüler yaşadım henüz iki aylık hamileyken Birtanem canım BABAMI kaybettim,Arkasından eşimin amcasını kaybettik.Ama kurban olduğum rabbim herşeyin sabrını veriyor şimdi tek beklediğim bebeğimi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almak.O bana gerçekten DEDE'sinden emanet.Babam Varlığından haberdar olduğunda o kadar çok ağlamış ve sevinmiştiki göremiyeceği ona malum olmuş.Ben ilk kontrole gittiğimde gebelik kesesi görüldü ama doktorum kalp atışları henüz görünmüyor istersen 10 gün sonra gel tekrar bakalım istersen vajinal ultrasonla şu an bakalım dedi bende 10 gün sonra gitmeyi tercih ettim ve 10 gün sonra gittiğimde BABACIĞIMI kaybedeli henüz 2 gün olmuştu ve benim canım oğlum benim o üzüntüm ve ağlamalarıma rağmen minicik kalbiyle Annecim Ben burdayım işte dedi bana... O anı hiç ama hiç unutmam.
Fazla uzattım galiba.
Herkese iyi Sohbetler Hayırlı Doğumlar İnşallah.