- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
- Konu Sahibi hermionepotter
-
Naptın ne dedi doktor canım allah yardımcın olsunKızlar acilde doktoru bekliyorum.
Yarım saat önce idrar sonrası peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kere sildikçe tekrarladı.
Adet ağrısı gibi ağrım var, sırtım ağrıyor.
yerleşme kanaması mı sizce?
siz böyle yerleşme kanaması yaşadınız mı?
5+5’teyim lütfen dua edin
Ne yaptın canım son durumun neAmin Allah razı olsun
Doktoru bekliyorum 20 dakikadır yok hala gelmedi
stres yapma eve geçince de ev işi falan yapma mümkünse çamaşır bile asma bol bol yatıp dinlenin inşallah sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin rabbimAmin Allah razı olsun
Doktoru bekliyorum 20 dakikadır yok hala gelmedi
Doktor düşük riskin var, ilaçlarına devam et dedi sabah kendi doktorumu arayacağım.Ne yaptın canım son durumun ne
Hiçbir iş yapmıyordum aslında bugün eşim temizlik yaptı ona ufak tefek yardım etmiştim tövbe yapmam artıkstres yapma eve geçince de ev işi falan yapma mümkünse çamaşır bile asma bol bol yatıp dinlenin inşallah sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin rabbim
Evet, iğne olarak birde 2x2 fitil olarak kullanıyorum tüp bebekle hamile kaldım ben o yüzden en başından beri kullanıyorum..Progestan kullanıyor muydun?
dinlen bol bol lavabo haricinde hiç kalkmadan yat cnm birşey olmaz inşallah dikkat et bi süre geçmiş olsunDoktor düşük riskin var, ilaçlarına devam et dedi sabah kendi doktorumu arayacağım.
Hiçbir iş yapmıyordum aslında bugün eşim temizlik yaptı ona ufak tefek yardım etmiştim tövbe yapmam artık
İnşallah, çok teşekkür ederim.dinlen bol bol lavabo haricinde hiç kalkmadan yat cnm birşey olmaz inşallah dikkat et bi süre geçmiş olsun
Amin cnmİnşallah, çok teşekkür ederim.
Zor buldum, kaybetmeyi düşünmek bile canımı çok yakıyor rabbim o acıyı yaşatmasın inşallah
Kalbinizi bozmayın lütfen Rabbim öyle yüce ki miniği bağışlar size inşallahİnşallah, çok teşekkür ederim.
Zor buldum, kaybetmeyi düşünmek bile canımı çok yakıyor rabbim o acıyı yaşatmasın inşallah
Ben buna benzeşe yaşadım ve dusuk yaptım üzülme iki kese varmış ya biri düşüp biri sağlıklı da olabilir doktor progesterpn verdi miEkleme: İki tane kese gördük, Doktor düşük riskin var, ilaçlarına devam et dedi sabah kendi doktorumu arayacağım.
Tuhaf bir karın ağrım var, dua edin olur mu
Kızlar acilde doktoru bekliyorum.
Yarım saat önce idrar sonrası peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kere sildikçe tekrarladı.
Adet ağrısı gibi ağrım var, sırtım ağrıyor.
yerleşme kanaması mı sizce?
siz böyle yerleşme kanaması yaşadınız mı?
5+5’teyim lütfen dua edin
Merhaba, kendi doktoruma gittim pazartesi günü sıkıntı yok dedi.Ben buna benzeşe yaşadım ve dusuk yaptım üzülme iki kese varmış ya biri düşüp biri sağlıklı da olabilir doktor progesterpn verdi mi
Tüp bebek mi tamam canım çok sevindim senin adına :)Merhaba, kendi doktoruma gittim pazartesi günü sıkıntı yok dedi.
Ben zaten progestan ve prolutex kullanıyorum, proluton vuruldum pazartesi günü de.
Keselerin alt tarafında mesafesi olan bir noktada küçük kanama alanı vardı o da sanırım kapandı gündüzden beri leke yok.
Tüp bebeklerde beklediğimiz bir durum dedi istirahat ediyorum, nasip
Size de çok geçmiş olsun
bende bu dediklerinde vardi düsük yaptim insallah sen öyle bisey yasamazsinNaptın ne dedi doktor canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?