Düşük yapıyor olabilir miyim

burcin deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
4
0
1
Cuma günü ilk bhcg değerimi verdim ve 35.14 çıktı doktor bişey diyemiyorum bir hafta sonra tekrar gel dedi bu süreçte adetim iki gün gecikmişti. Karın ve kasık ağrılarım devam ediyordu bugün de önce kahverengi lekenmem oldu ve ardından böyle bir görüntü oldu idrarla beraber acile gideceğim ancak düşük mü yapıyorum sizce daha önce başıma gelen oldu mu bugün adetimin bitiş günüydü normalde . Görüntü için özür dilerim ilk hamileliğim ve ilk denememizdi

Acilde beta değerine göre mi yorumlanacak bir umut yerleşme kanaması olmasını diliyorum ancak ağrılarım var sanırım yerleşme kanamasında ağrı olmuyormuş öyle okudum diğer forumlarda
Değeriniz düşük olduğu icin beta değerine göre yorumlanır diye düşünüyorum bu değerde daha kese oluşmamış olur. Yerleşme kanaması da olabilir benim ilk zamanlar kanamam ve kasik ağrım olmuştu. Doktor daha iyi bilir ama bence bir kan vermeniz gerekiyor insallah sağlıkla tutunur bebeğiniz

Teşekkür ederim acile geldim kan testi verdim sonucun çıkmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…