- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
teşekür ederim canım ama doktor pek bişi sölemedi yani bana kanamanın nekadar olduğunu parça mı hiç bişi sormadı bana sadece ilk hamileliklerde buu çok normal dedi ne ultrason ne alt muayene hiç bişi.. benim cuma kahveli akıntı geldi cumartesi kanamam başladı parça varmıydı bilemiorum ama aynı gun kesilmeye başladı zaten siyah gibi kan da geldi ama az.. ağrı öle çok değildi adet ağrısında sökulmeye çalışırya okadar.. pazar hiç bişiyim kalmadı pikniğe bile gittim. en son değerim 6.37 di sıfırlanmış dedi yolladı. 3 gundur die sarı akıntım başladı hani yumurtlama akıntıısı diolar ya aynen öle. ara ara kasık batlarım hala oluyor. geçtimi bişiler bilmiorum özele randavum haftaya ne olcak bilmiom .. dun ilişkimide yaşadım ne ağrı ne sızıda olmadı ...çok geçmiş olsun bende 1 ay önce düşük yaptım ve evde kendi kendime
benimki 6 haftalık kimyasal dedi doktor ve parça parça düşürdüm doktorumun da kanamam var deyince sorduğu ilk soru buydu parça parçamı yoksa sadece kanama mı si*zde buna dikkat edin
benimde aynı bi kaç parça küçük bişeyler geldi dün ve hala kanamalarım devam ediyor. birde ağrılı benim ki korkuyorum o yüzden çok ağrı çekiyorum. sende öyle misin canım
maalesef ki düşük yapmışım kızlar. iki gündür hastahanelerde koşturduk. dün öyle bir ağrı başladı ki size anlatamam bayılmamam ramak kalmıştı ağrıdan o kadar kötü yani 4 haftalık hamilelik deyip geçmemek lazım ağrısı berbat birşey. benden parça gelmeye dün başladı ilk iki gün kahverengi akıntılar geldi pıhtı şeklinde dünden beride kıvranıyorum parça düşürmek için.
peki arkadaşım bu parça gelmesi iyi mi kötü birşey mi benden dünden beri geliyor. ağrı kesici almak mecburiyetinde kalıyorum. zaten doktorun umarsızlığı diz boyu öyle kendim sancı çekiyorum evde.
canım ben sadece iki saat sancı çektim bş parmağı kadar değişik parça geldi onu çıkar çıkmaz ağrı mağrı kalmdı gece de geldi ondan sonrası normal adetti ama daha kanlı normalde bugün bitmem lazım ama hala kan geliyo yarın bhc ölçtürcem perşembe de doktora gitcem
Canim sana en güzel yardimi doktor yapar. Hem agrin hem kanaman olmasi iyi degil. Acile git bence. Rabbim korktugunuza uğratmasinKizlar 6 haftalik hamileyim ve cok acik kirmizi kanamam basladi ve cok sanci yapiyor anlamadim ne sanki icim sökülüyor cok korkuyorum ne olur bana yardimvi olun bi bilgisi olan
Bugun geldim doktordan bthcg de 407 oldu 345 den sizce iyimi doktorum 10 gun sonra gel dedi ve bisey demediCanim sana en güzel yardimi doktor yapar. Hem agrin hem kanaman olmasi iyi degil. Acile git bence. Rabbim korktugunuza uğratmasin
Bugun gittiginizde kanamaniz var miydi yeni mi başladiBugun geldim doktordan bthcg de 407 oldu 345 den sizce iyimi doktorum 10 gun sonra gel dedi ve bisey demedi
4 te basladi kanamam sonra yarim saat icinde sanci basladi ve simdi yattim dinleniyorum ama gecicek gibi degilBugun gittiginizde kanamaniz var miydi yeni mi başladi
Gidiyo az bise sonra tekrar vuruyorSaat
4 te basladi kanamam sonra yarim saat icinde sanci basladi ve simdi yattim dinleniyorum ama gecicek gibi degil
Canim yaninda birisi varsa acile gidin. Durumu anlat, doktor bekleyin dedi ama o zaman kanamam ve sancim yoktu, simdi basladi de. Seni korkutmak istemiyorum ben düsük yaptim o yüzden israr ettim bu kadarSaat
4 te basladi kanamam sonra yarim saat icinde sanci basladi ve simdi yattim dinleniyorum ama gecicek gibi degil
Bu arada bebek ultrasonda hala gorunmuyor o neden olabilirCanim yaninda birisi varsa acile gidin. Durumu anlat, doktor bekleyin dedi ama o zaman kanamam ve sancim yoktu, simdi basladi de. Seni korkutmak istemiyorum ben düsük yaptim o yüzden israr ettim bu kadar
Kusura bakma canim yogunluktan yazamadim bir türlü. Nasılsın? Gittiniz mi doktora?Bu arada bebek ultrasonda hala gorunmuyor o neden olabilir
Kusura bakma canim yogunluktan yazamadim bir türlü. Nasılsın? Gittiniz mi doktora?[/QUOTE
Bebegim bu aksam dustu olusamamis doktorda oyle dedi kendiliginden dustu melegimi kaybettim
Ya,ne bilim ilk ya bide,cok asiri isriyordum demekki birseyi cok istemicekmisizGecmis olsun canim kimysal mi dediler. Hic canini sıkma kendiliginden düşmesi bile vücudumuzun mükemmel yaratildigini gösteriyor. Sagliksiz gebelik cunku. Bebde yasadim aynisini canim zaman her şeyin ilaci emin ol.
Oyle de canim elden ne gelir ki. Doktor ne dedi nasilmis durumun?Ya,ne bilim ilk ya bide,cok asiri isriyordum demekki birseyi cok istemicekmisiz
Canm oncelikle cok gecmis olsun ilkten karin agrisi az olur sonra artar ve sol tarafin agrimaya baslar ozellikle dusucegi o an cok agri yapiyor ve o gubMerhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun elif koc . Aynı şeyleri bende yaşıyorum şuan. Haftasını bile bilmiyorum bebeğimin. Beta hcg 120 çıktı o zamanda kanamam vardı ama azdı. Şuan daha yoğun kanamam var. Ama hiç ağrım yok. Düşük yaparken sancı oluyor mu illa ki. Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?