düşük yapıyorum :((((( lütfen yardım

teşekür ederim canım ama doktor pek bişi sölemedi yani bana kanamanın nekadar olduğunu parça mı hiç bişi sormadı bana sadece ilk hamileliklerde buu çok normal dedi ne ultrason ne alt muayene hiç bişi.. benim cuma kahveli akıntı geldi cumartesi kanamam başladı parça varmıydı bilemiorum ama aynı gun kesilmeye başladı zaten siyah gibi kan da geldi ama az.. ağrı öle çok değildi adet ağrısında sökulmeye çalışırya okadar.. pazar hiç bişiyim kalmadı pikniğe bile gittim. en son değerim 6.37 di sıfırlanmış dedi yolladı. 3 gundur die sarı akıntım başladı hani yumurtlama akıntıısı diolar ya aynen öle. ara ara kasık batlarım hala oluyor. geçtimi bişiler bilmiorum özele randavum haftaya ne olcak bilmiom .. dun ilişkimide yaşadım ne ağrı ne sızıda olmadı ...

benimde aynı bi kaç parça küçük bişeyler geldi dün ve hala kanamalarım devam ediyor. birde ağrılı benim ki korkuyorum o yüzden çok ağrı çekiyorum. sende öyle misin canım

canım ben sadece iki saat sancı çektim bş parmağı kadar değişik parça geldi onu çıkar çıkmaz ağrı mağrı kalmdı gece de geldi ondan sonrası normal adetti ama daha kanlı normalde bugün bitmem lazım ama hala kan geliyo yarın bhc ölçtürcem perşembe de doktora gitcem

ALLAH sabır versin kendini hırpalama.hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebeğin inşALLAH.
Bende 4 hamilelik yaşadım 3. bebeğimin varlığından şüphelendim ama teste gideceğim zaman kanamam oldu adet sandım.4. bebeğimi düşürünce fark ettim 3. gebeliğimi.ben ağrısız sızısız düşürdüm aklıma gelikçe bu kadar kolay mıydı diye düşünüyorum.aktı gitti bebeğim ona o kadar benimle kal dediysemde dinlemedi.her şey nasip kısmettir.isyan etme sakın düşükten sonra kontrollerini aksatma en az 3 ay korunman gerekir bunuda unutma.o boşluğu doldurmak için hemen hamile kalma isteği oluyor ama yapma kendini yıpratma biraz zaman tanı.bir gün anne olman dileği ile....

son düşüğüm 5+4 gün civarıydım ve 40 gün boyunca lekelenmem sürdü.son adetimi oldum ve bitti.o kadarlık bir hamilelikte bile düşük sonrası 40 yaşadım.

Kizlar 6 haftalik hamileyim ve cok acik kirmizi kanamam basladi ve cok sanci yapiyor anlamadim ne sanki icim sökülüyor cok korkuyorum ne olur bana yardimvi olun bi bilgisi olan

Kizlar 6 haftalik hamileyim ve cok acik kirmizi kanamam basladi ve cok sanci yapiyor anlamadim ne sanki icim sökülüyor cok korkuyorum ne olur bana yardimvi olun bi bilgisi olan
Canim sana en güzel yardimi doktor yapar. Hem agrin hem kanaman olmasi iyi degil. Acile git bence. Rabbim korktugunuza uğratmasin

Saat

4 te basladi kanamam sonra yarim saat icinde sanci basladi ve simdi yattim dinleniyorum ama gecicek gibi degil
Canim yaninda birisi varsa acile gidin. Durumu anlat, doktor bekleyin dedi ama o zaman kanamam ve sancim yoktu, simdi basladi de. Seni korkutmak istemiyorum ben düsük yaptim o yüzden israr ettim bu kadar

Gecmis olsun canim kimysal mi dediler. Hic canini sıkma kendiliginden düşmesi bile vücudumuzun mükemmel yaratildigini gösteriyor. Sagliksiz gebelik cunku. Bebde yasadim aynisini canim zaman her şeyin ilaci emin ol.

Gecmis olsun canim kimysal mi dediler. Hic canini sıkma kendiliginden düşmesi bile vücudumuzun mükemmel yaratildigini gösteriyor. Sagliksiz gebelik cunku. Bebde yasadim aynisini canim zaman her şeyin ilaci emin ol.
Ya,ne bilim ilk ya bide,cok asiri isriyordum demekki birseyi cok istemicekmisiz

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun elif koc . Aynı şeyleri bende yaşıyorum şuan. Haftasını bile bilmiyorum bebeğimin. Beta hcg 120 çıktı o zamanda kanamam vardı ama azdı. Şuan daha yoğun kanamam var. Ama hiç ağrım yok. Düşük yaparken sancı oluyor mu illa ki. Çok üzgünüm

Canm oncelikle cok gecmis olsun ilkten karin agrisi az olur sonra artar ve sol tarafin agrimaya baslar ozellikle dusucegi o an cok agri yapiyor ve o gub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…