düşük yapıyorum.. yarım lütfen..

hukukcu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
1.051
994
158
35
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim.. ama ilk günden beri beta hcg değerlerim hep yavaş yükseldi.. önce dış gebelik dendi ama sonra keseyi gördük.. yani sağlıksız ama iç gebelikmiş.. şimdi kanamam başladı ve düşük yapıcam sanırım.. ama doktora gitmek istemiyorum çünkü gidince hemen kürtaja alacaklar biliyorum ve kürtaj olmak istemyorum.. daha önce bir kere daha kaybettim bebeğimi ve kürtaj oldum..
kendi kendime düşük yapabilir miyim?.. düşük yapsam da sonrasında kürtaj şart mı?.. çok kanamam olur mu?.. daha önce düşük yapanlardan yardım lütfen..

cnmm hemen hastaneye gitmelisin evde düşükmü olur içinde parçalar kalır diğer gebeliğinde sorun cıkartır kendini düşün olacak bebişlerini düşün

Bende 6 haftalık düşük yapmıştım. Doktor kürtaj önerdi ben istemedim bir zararı olur mu dedim. Hayır bir zararı olmaz vücudun onu atar demişti. Birkaç gün kanamam oldu arada parça falan geldi. Kanamam kesildikten sonra iki kere kontrole gittim. Parça falanda kalmamıştı. 33-34 gün sonrada adet gördüm. Sen yine bir doktora git. Doktorun dediklerine göre hareket edersin.

Bende 6 haftalık düşük yapmıştım. Doktor kürtaj önerdi ben istemedim bir zararı olur mu dedim. Hayır bir zararı olmaz vücudun onu atar demişti. Birkaç gün kanamam oldu arada parça falan geldi. Kanamam kesildikten sonra iki kere kontrole gittim. Parça falanda kalmamıştı. 33-34 gün sonrada adet gördüm. Sen yine bir doktora git. Doktorun dediklerine göre hareket edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…