• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜŞÜK YAPIYORUN ACİLLL YARDIM EDİN

ninanur

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
216
57
648
42
İki gün önce 1160 olan feğeri bugğn 130 a düşmüş az önce kahverengi akıntı geldi kasıklarım ağrıyor ara ara sızlıyor. Yarın 10.30 a randevu aldım ama ölüyorum korkudan ya iç kanama geçirirsem ya ölürsem diye herşeyi geçtim artık canıma düştüm..çok direndim ama bitiyor ben zaten ciddi pa ve ansiyetike hastasıyken herşehi bebeğim için kenara ittim ama şuanda iyi değilim ne olur bişey yazın kürtaj olmak istemiyorum ya bnr fesem boş şuanda deli gibiyim

İki gün önce 1160 olan feğeri bugğn 130 a düşmüş az önce kahverengi akıntı geldi kasıklarım ağrıyor ara ara sızlıyor. Yarın 10.30 a randevu aldım ama ölüyorum korkudan ya iç kanama geçirirsem ya ölürsem diye herşeyi geçtim artık canıma düştüm..çok direndim ama bitiyor ben zaten ciddi pa ve ansiyetike hastasıyken herşehi bebeğim için kenara ittim ama şuanda iyi değilim ne olur bişey yazın kürtaj olmak istemiyorum ya bnr fesem boş şuanda deli gibiyim
Kadın doğumun aciline git şakaya gelmez

Acile gidin zaman kaybetmeden çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun acile gidin hemen eğer düşük değilse bile sabaha kadar yapacağınız stres de bebeğinize zarar verir yarını beklemeyin arkadaşım sonuçtan bizi de haberdar edin

Değerin düştüğünü nerden biliyosunuz evde mi ölçüyosunuz ?
Böyle bişeyide ilkkez duyuyorum dra gitmişsiniz ki biliyosunuz değerin düştüğünü hadi canım güle güle mi dedi?

Şimdide buraya yazmak yerine hastaneye gitmeniz lazım acil varya tam oraya gidemem diyosanızda arayın 112yi ambulans alsın götürsün

İnşallah acile gitmek için yola çıkmışsınızdır. Belki kurtulabilirde bebeğiniz. Sakin olun öncelikle. Ama hastaneye gidin hemen.

Ya hepiniz ne kadar kötsünüz ne kadar iğrenç.yazılar yszıyosunuz. Özel doktorum var aptal değilim!!!!!! Sabah değerim düşme oldu yazmıştım mal olmasanız üç kişi.üstğnü alınırlar az sonra cevap ver!!!! Bana iki.gün daha beta takip et dedi!!!!! Az önce wc ye gitrim kahverengi akıntı geldi tabiki doktoru aradım yarın saat 10.30 randevu verdi!!!!!!!! Sancım yok daha iki.gün önce radyolojide dış gebelik varmı dşye kontrolüm bile yapıldı yani sizin deyinimizle MAL değilim!!!!! Şimdi sabah 10.30 a kadar yaşayan dostlar !!! Varss korkma şöyle olur böyle olur diyen olur diye yardım istedim ama şeytanlık ruhunuza işlemiş dilerim aynısımı yaşarsınız ta içimden diliyorum bunu !!!!

Burda senin kotulugunu dusunerek yazmamislar canim, durumun ciddiyetinin farkinda olduklari icin acele etmen gerektigini, bebege zarar gelmemesi icin doktor kontrolunde olmani ima etmisler. Sanirim boyle bi durumdan dolayi gerginsin, kanama devam ederse doktoruna tekrar danisman gerekebilir. Acil sifalar.

Ya hepiniz ne kadar kötsünüz ne kadar iğrenç.yazılar yszıyosunuz. Özel doktorum var aptal değilim!!!!!! Sabah değerim düşme oldu yazmıştım mal olmasanız üç kişi.üstğnü alınırlar az sonra cevap ver!!!! Bana iki.gün daha beta takip et dedi!!!!! Az önce wc ye gitrim kahverengi akıntı geldi tabiki doktoru aradım yarın saat 10.30 randevu verdi!!!!!!!! Sancım yok daha iki.gün önce radyolojide dış gebelik varmı dşye kontrolüm bile yapıldı yani sizin deyinimizle MAL değilim!!!!! Şimdi sabah 10.30 a kadar yaşayan dostlar !!! Varss korkma şöyle olur böyle olur diyen olur diye yardım istedim ama şeytanlık ruhunuza işlemiş dilerim aynısımı yaşarsınız ta içimden diliyorum bunu !!!!
Düşük yapıyorum acil yardım edin diyene ne denmesini bekliyosunuz? Doktorla görüştüğünüzü de yazmamışsınız. Doktora git denmesi normal değil mi?

Sakin olur musunuz ? Burdan sadece acile git diyebiliriz sana. Biz değil doktor kurtarabilir.

Şuraya doğru düzgün her şeyi yazsanız insanlar anlar ona göre yorum yapar. Yarım yamalak yazıp yardım etmeye çalışanlara hakaret edip beddua ediyorsunuz. Bu kadar korktuğunuz bir şeyi başkasına bu denli rahat beddua etmeniz beni ürkütüyor.

Ben konuyu okurken panik oldum umarım iyidir bebek. Eğer bebeğin hayati durumuyla ilgili olsaydı doktor sabah gelin demezdi diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Burda senin kotulugunu dusunerek yazmamislar canim, durumun ciddiyetinin farkinda olduklari icin acele etmen gerektigini, bebege zarar gelmemesi icin doktor kontrolunde olmani ima etmisler. Sanirim boyle bi durumdan dolayi gerginsin, kanama devam ederse doktoruna tekrar danisman gerekebilir. Acil sifalar.

1. Sayfadaki yorumları okurmusun Allah aşkına bana gerizekalı muamelesi yapacaklarına doktoru aradınmı diyebilirlerdi. Ki şimdi yine konuştum tansiyonum 11.7 dedim tamam dedi sancım yok dedim tamam dedi kanamam çok yopun değil dedim. Bana ne olursa acile gitmem gerektiğini anlattı eşim devlet araştırmada şuanda nöbetci dedi ve kapattık yaron 10.30 gidicem korkuyorum insanım beni zehirlermi düşük nasıl nişey bilmiyorum ilk kez yaşıyoruö ki değerimi.bile yanlış yazmışım 1060 dan 1030 a düşmüş iki günde yani neden insanlar bu kadar kötü olmuş ki bir saniye benim yerime koysalar kendilerini ne yaşıyorum bilmiyorlar ki

Dilerim aynısını yaşarsınız ne demek Allah aşkına?
Yardım istiyorsunuz çok acil diyorsunuz sonra hakaret ediyorsunuz.

Şuraya doğru düzgün her şeyi yazsanız insanlar anlar ona göre yorum yapar. Yarım yamalak yazıp yardım etmeye çalışanlara hakaret edip beddua ediyorsunuz. Bu kadar korktuğunuz bir şeyi başkasına bu denli rahat beddua etmeniz beni ürkütüyor.

Ben konuyu okurken panik oldum umarım iyidir bebek. Eğer bebeğin hayati durumuyla ilgili olsaydı doktor sabah gelin demezdi diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Ürkmeyin inşallah bebeğiniz düşer demedim bir gün yardım dilersiniz sizde gerizekalı yerine koyulursunuz dedim. Siz ordan aldı iseniz bişey diyemem ama ben o anlamda bir cümle kurmadım çünkü mevzu benim yorumum ve yardım istememle alakalı sıkıntılıydı ben doğmamış.çocuğa beddua edicek biri değilim!!

Back
X