Düşük Yapma Nedenleriniz?

doktorum ve testler kan pıhtılasması dıyor ama bılemıyorum.
bırde korkulu ruya cok goruyorum belkıde ondan oluyordur cozemedık hala.........

ben de 2 düşük yaptım ama nedeni belli değil. doktorlar bir ihtimal kan pıhtılaşması diyor. 2. düşükten önce aspirin kullanmıştım ama yine de düşük oldu.

1 kez düşük yaptım tahliller testler ve sonuç kan pıhtılaşması
sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım ve çok şükür bebeğime kavuştum..

kan pıhtılaşması çok fazla kadında var günümüzde
ama bazı doktorlar ne yazıkki 1 kez düşükten sonra arşatırmıyorlar normal diyorlar
en az 3 kez düşük olayından sonra araştırıyorlar..

çevremde kan pıh. yüzünden defalarca düşük yapmış bi sürü insan var,

o yüzden her fırsatta her yerde söylüyorum,
düşük olayı normal karşılanmamalı hemen nedeni araştırılmalı
bence hiçbir düşük nedensiz değildir.

allah kimseye evlat acısı vermesin

amin cümlemize.ben bişey merak ediyorum kan pıhtılaşması gebelikten önce belli oluyormu yoksa gebelik sırasında aniden ortaya çıkan bişeymi

kan pıhtılasması gebelıkten once bellı olur.
genetık testı yaptırmalısınız ben dusuklerden sonra yaptırmıstım pıhtılasma oldugu bellı oldu.

slm kızlar,benim dr um pıhtılaşma diye bişeye inanmadığını söyledi ve benden test istemiyo,bu arada dr um dediğim,tüp bebek merkezinin dr u,şimdiye kadar başka dr a gidiyodum,üçüncü kimyasaldan sonra kendi dr um,tüp bebek bölümüne yönlendirdi,ordaki dr öyle dedi,inanmıyomuş,ama ben inanıyorum.gerçi benimkisi düşükten ziyade,kimyasal gebelik ama pıhtılaşma bunuda etkiler mi sizce.

benimki sebepsiz... tüm değerlerim normal çıktı.... kalp atışı olmadı hiç....

bu kalp atışları neden bu kadar stresli geçer bilmemki bende 2 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim am sonuç yine negatif ben ne zaman anne olucam ne zman kalp atışlarını görücem hiçbir sorun çıkmadı bendede kan pıhtılaşması bile çıkmadı bende çok korkulu rüyalar görüyodum şimdi çok şükür görmüyorum

merhaba arkadaslar ben yenıyım
bende bır dusuk yaptım daha dogrusu dusmedı kalbı durdu ve kurtaj oldum.sebebı yokmus.anne babaya baglı deıl dedı doktorum.eger dusuk yapmaya devam edersem o zmn arastırılacakmıs.ama sanırım cogumuzun ortak noktası cok fazla korkulu ruya gormek.ben her gece kabuslar gorurdum.esım zor uyandırırdı ve sakınlestırırdı benı hamıleyken.gece uyumaya korkar olmustum bende ve sonra zaten bu olay gerceklestı.acaba dusuk yapacak olanlarmı bole ruyalar goruyor yoksa her hamıle cok sık kabus gorurmu?bilmiyorumkismilemafoldumben

bende 3 hamileliğimde de geceleri nefes alamayarak uyanıyordum... sanki biri boğazımı sıkıyor gibi... sanırım hormonların değişikliğine beynimiz böyle reaksiyon gösteriyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…