- 2 Ekim 2021
- 10
- -19
- 1
- 29
- Konu Sahibi merhaba36666
Merhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek bebek diyemeyiz ya. Aklın neredeydi onu yapmadan önce neden korunmadın. Biz burada o mucizeye sahip olmak için uğraşalım senin şu ettiğin laflara bak. Allah bildiği gibi yapsın sizin gibileriMerhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Kusura bakınn!! Kimse burda size tavsiye verip de o vebale giremez.Merhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Nasıl kaldın ? Tecavüzse eğer sayfanın adminleri polise haber versin ihbar kabul edilirİnsanların ettikleri beddua geri kendisine gelir ister et ister etme. İsteyerek ve bilerek hamile kalmadım ben
Eğer tecavüzse söyleyin hatta biz burdan yazalım yetkili kişiler sizin bilginize ulaşırKötü alıntılarını kendine sakla istersen
Problem buradan kaynaklanıyor zaten her kadın tabiki de bebeği aldırmak ya da düşürmek istemezÇok afedersiniz sormam haddim değil belki ama zorlama tecavüz gibi bir durum mu oldu ?
O zaman sizin bilgileriniz adminlerde vardır ilgilensin bir kadın olarak mağdur olmayınProblem buradan kaynaklanıyor zaten her kadın tabiki de bebeği aldırmak ya da düşürmek istemez
Anladim canim yani istem dışı bir ilişki oldu. Sanırım ailene söyleyemedin doktora da gidemiyorsun. Ancak kendi kendine düşük yapman pek mümkün değil benim bebeğimin kalbi durdu iki düşük hapı ve sekiz saat suni sancı serumu ile bile düşmek bilmemişti hatta sonradan dedim ki evi süpürmeye korkarken ben bunca şeye düşmedi demek öyle kolay dusmezmis diue düşünmüştüm . Allah korusun bir şeyler sokup ya da ebe nine tarifi otlar falan deneme Allah korusun canından bile olursun. Bebegin biyolojik babası maddi olarak kürtaj parasını ödesin öyle işlem yaptır sanirim yasin küçük ve bakarsın ben öyle hissettim kendin halletmek istedin diueProblem buradan kaynaklanıyor zaten her kadın tabiki de bebeği aldırmak ya da düşürmek istemez
Ah ahh yaparken cok güzel oluyo değil mi?Merhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Afedersiniz ama tecavüze mi uğradınız???İnsanların ettikleri beddua geri kendisine gelir ister et ister etme. İsteyerek ve bilerek hamile kalmadım ben
Ee birlikte olmazsan korunmasız hamile kalacağını da bilmen gerekirİnsanların ettikleri beddua geri kendisine gelir ister et ister etme. İsteyerek ve bilerek hamile kalmadım ben
Türkiye de düşük hapı sadece doktorlarda var bana alttan iki tane kondu yine de bana mısın demedi düşmedi yani mutlaka doktora gitmem lazım bekar misin sen sisteme geçer diue mi korkuyorsun.. 18 den buyuksen korkma aileni aramazlar.Anladım çok geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla daha doğrusu internetten bildiğim kadarıyla haplar kaldırılmış