Düşük yapmak için ne yapabilirim ?

İlginç anladım, teşekkürler bilgilendirmeniz için

Bu kadar çok risk içerdiğini bilmiyordum reşitim teşekkür ederim
Bu durum beni çok üzdü gerçekten içime öküz oturdu ben bu durumun gerçekten istem dışı olduğuna anca tecavüzse haline uzulebilirim şuan bütün modum düştü burda senelerce gebe kalmak için üzülen kisilr varken birden bire böyle bi konuyu görmek beni mahvetti

Yaşınızı ve durumunu burda rahatlıkla yazabilirsiniz sonuçta bu platform anonim bir yer
Doğru ama herkes bir an yargılama aşamasında bebeği olmayıp karşı taraftan da biri düşürmek ha da aldırmak istediğinde savunmaya geçmelerini gayet iyi anlayabiliyorum. Ama yok birlikte olmuş onu yapmayı biliyorsa bunu da bilsin gibi ithamlar kişilerin kendi yaptıklarını başkasına suç atmak gibi bir şey

Doğru ama herkes bir an yargılama aşamasında bebeği olmayıp karşı taraftan da biri düşürmek ha da aldırmak istediğinde savunmaya geçmelerini gayet iyi anlayabiliyorum. Ama yok birlikte olmuş onu yapmayı biliyorsa bunu da bilsin gibi ithamlar kişilerin kendi yaptıklarını başkasına suç atmak gibi bir şey
Konu açarken neden bu duruma geldiğinizi yazmazsanız linçlemrmiz çok normal değil mi yazık günah. İnsanların söyledikleri de doğru yani kusura bakmayın da

Ne alaka ya😂 Haha evet kendimiz yaptık da seni suçluyoruz. Hayır yanlış bir şey değil ki bu işi yapmayı biliyorsanız korunmayı da bileceksiniz. Bebek istemiyorsanız dikkat etmeniz gerekiyor bu dünyanın kanunu sonra da Ortalığa düşüyorsunuz nasıl düşürebilirim diye! Sen önce bir hamile olduğunu öğren net bir şekilde sonra gidip kürtaj ol

Of gerçekten …… geçiyor insanlarla🤦🏼‍♀️
Valla inan burada o kadar ayrı frekans ve hayat görüşünde olmadigimiz insan çok ki , dünkü downlu +kalp hastalığı+eşinin ve kendisinin 25.haftada istemediği bebeği aldırmak ile ilgili konuyu açan şahıstan sonra sinirlerim bozuldu üstüne üstelik bize genetik özürlü vs dedi begenenlerde oldu o yüzden biz ne söylesek boş burada

Merhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Biz çocuğumuz oldun diye çabalarken bizim nasıl bir düşünceniz var bu nasıl bir yazı (mevzu yada konu ne olursa olsun) kusura bakmayın ama kendinizi öldürün daha iyi 😡😡😡😡😡

Doktora gidin . Gereken ne ise yardimci olur tercih sizin insanlar ne yaşadığınızı bilemez ama herseyin saglikla olmasından yanayim . annelik duygusu tatmak için yanan tutuşan kadin sizi elestirecektir eleştirilere acik olun cnm. .. hakkınızda hayırlısı olsun.

Valla inan burada o kadar ayrı frekans ve hayat görüşünde olmadigimiz insan çok ki , dünkü downlu +kalp hastalığı+eşinin ve kendisinin 25.haftada istemediği bebeği aldırmak ile ilgili konuyu açan şahıstan sonra sinirlerim bozuldu üstüne üstelik bize genetik özürlü vs dedi begenenlerde oldu o yüzden biz ne söylesek boş burada
Asıl özürlü beyni çünkü.
Herkes bir şekilde imtihan ediliyor canım Demekki onların imtihanı bu sekilde.
Hayır öyle bir konuyu açmak büyük cesaret çünkü dışarıdan gelen tepkilere hazırlıklı olmak lazım.

Evet bir yetişkin ‘nin yine nasıl hamile kalmış ve nasıl düşük yapmak için tuaf yollaara başvurur izliyoruz .

( kondom diye bir şey var . Pekte pahalı değildir tavsiye ederim )

Bu durum beni çok üzdü gerçekten içime öküz oturdu ben bu durumun gerçekten istem dışı olduğuna anca tecavüzse haline uzulebilirim şuan bütün modum düştü burda senelerce gebe kalmak için üzülen kisilr varken birden bire böyle bi konuyu görmek beni mahvetti
Mesela ben 4 yıldır uğraşıyorum o meleğe kavuşmak için gece gündüz çabalıyorum bu soru karşısında diyecek tek kelime bile bulamadım yazık çok yazık insanlar bazı şeylerin kıymetini hiç bilmiyo

Back
X