Düşük yapmak

Zohr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
5
0
1
26
Evde kendisi düşük yapan var mı? Benimle iletişime geçebilir mi?

Evde kendisi düşük yapan var mı? Benimle iletişime geçebilir mi?
valla once doktora gıt derım haftası da cok onemlı. Kanaman fazla olabılır.. Icerde parca kalabılır... Enfeksıyon rıskın var.. Agrı dayanılmaz bısey kurtaj o agrıdan da kurtarıyor.. Allah bı daha yasatmasın ınsallah.. Cok zor..

Doktora gittim 5 haftalık. Kürtaj düşünüyorum ama iki hafta sonra gidebilirim şuan gidemiyorum. Geç olacak diye korkuyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum

Evde böyle bi şey düşünüyosan kanaman fazla olabilir bence doktora gitmelisin canım
Evet biliyorum kanama fazla olabilir. Ama yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığı konusunda bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?

lütfen biri şu konuyu

buradan şikayet edebilir mi?

Nasıl yaptınız. Kendiliğinden mi oldu yoksa siz herhangi bir şey mi yaptınız
Yok kendiliğinden oldu haftasına göre bebek gözükmüyordu .kese vardi bana gün verdi o gün gel dedi .gitmeyen yakın evde kendiliğinden düştü .

Nasl yaptnz kaçıncı haftada ,bende 6 haftalikken kalbi durdu ,doktor ölü gozukiyor dedi ,3 hafta olacak nerdeyse hala hiçbir düşük belirtisi yok lütfen bilgi verir misiniz
Benimki son adet tarihine göre 8 haftalikdi ama . Muayene olmaya gittimde kese küçük bebek yoktu belki dedi geç döllenme olmuştur dedi gün verdi .gel dedi .sonra gitmeye yakın gün lekelenme oldu sonra adet kanıyla birlikde kese düştü benimki boş gebelikmis

Evet biliyorum kanama fazla olabilir. Ama yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığı konusunda bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?
Düşük hakkında çok bi fikrim yok ama evde böyle bi şeyin olmasının çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum senin sağlığın açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…