valla once doktora gıt derım haftası da cok onemlı. Kanaman fazla olabılır.. Icerde parca kalabılır... Enfeksıyon rıskın var.. Agrı dayanılmaz bısey kurtaj o agrıdan da kurtarıyor.. Allah bı daha yasatmasın ınsallah.. Cok zor..
valla once doktora gıt derım haftası da cok onemlı. Kanaman fazla olabılır.. Icerde parca kalabılır... Enfeksıyon rıskın var.. Agrı dayanılmaz bısey kurtaj o agrıdan da kurtarıyor.. Allah bı daha yasatmasın ınsallah.. Cok zor..
Doktora gittim 5 haftalık. Kürtaj düşünüyorum ama iki hafta sonra gidebilirim şuan gidemiyorum. Geç olacak diye korkuyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum
Bu hizmeti kullanarak, internette karşılaştığınız suç unsuru barındıran içeriklerle ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na ihbar başvurusunda bulunabilirsiniz.
Nasl yaptnz kaçıncı haftada ,bende 6 haftalikken kalbi durdu ,doktor ölü gozukiyor dedi ,3 hafta olacak nerdeyse hala hiçbir düşük belirtisi yok lütfen bilgi verir misiniz
Nasl yaptnz kaçıncı haftada ,bende 6 haftalikken kalbi durdu ,doktor ölü gozukiyor dedi ,3 hafta olacak nerdeyse hala hiçbir düşük belirtisi yok lütfen bilgi verir misiniz
Benimki son adet tarihine göre 8 haftalikdi ama . Muayene olmaya gittimde kese küçük bebek yoktu belki dedi geç döllenme olmuştur dedi gün verdi .gel dedi .sonra gitmeye yakın gün lekelenme oldu sonra adet kanıyla birlikde kese düştü benimki boş gebelikmis