Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla once doktora gıt derım haftası da cok onemlı. Kanaman fazla olabılır.. Icerde parca kalabılır... Enfeksıyon rıskın var.. Agrı dayanılmaz bısey kurtaj o agrıdan da kurtarıyor.. Allah bı daha yasatmasın ınsallah.. Cok zor..Evde kendisi düşük yapan var mı? Benimle iletişime geçebilir mi?
Evde böyle bi şey düşünüyosan kanaman fazla olabilir bence doktora gitmelisin canımEvde kendisi düşük yapan var mı? Benimle iletişime geçebilir mi?
Nasıl yaptınız. Kendiliğinden mi oldu yoksa siz herhangi bir şey mi yaptınızBen evde düşük yaptım cnm
Doktora gittim 5 haftalık. Kürtaj düşünüyorum ama iki hafta sonra gidebilirim şuan gidemiyorum. Geç olacak diye korkuyorum o yüzden kendim yapmak istiyorumvalla once doktora gıt derım haftası da cok onemlı. Kanaman fazla olabılır.. Icerde parca kalabılır... Enfeksıyon rıskın var.. Agrı dayanılmaz bısey kurtaj o agrıdan da kurtarıyor.. Allah bı daha yasatmasın ınsallah.. Cok zor..
Evet biliyorum kanama fazla olabilir. Ama yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığı konusunda bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?Evde böyle bi şey düşünüyosan kanaman fazla olabilir bence doktora gitmelisin canım
Nasl yaptnz kaçıncı haftada ,bende 6 haftalikken kalbi durdu ,doktor ölü gozukiyor dedi ,3 hafta olacak nerdeyse hala hiçbir düşük belirtisi yok lütfen bilgi verir misinizBen evde düşük yaptım cnm
Yok kendiliğinden oldu haftasına göre bebek gözükmüyordu .kese vardi bana gün verdi o gün gel dedi .gitmeyen yakın evde kendiliğinden düştü .Nasıl yaptınız. Kendiliğinden mi oldu yoksa siz herhangi bir şey mi yaptınız
Benimki son adet tarihine göre 8 haftalikdi ama . Muayene olmaya gittimde kese küçük bebek yoktu belki dedi geç döllenme olmuştur dedi gün verdi .gel dedi .sonra gitmeye yakın gün lekelenme oldu sonra adet kanıyla birlikde kese düştü benimki boş gebelikmisNasl yaptnz kaçıncı haftada ,bende 6 haftalikken kalbi durdu ,doktor ölü gozukiyor dedi ,3 hafta olacak nerdeyse hala hiçbir düşük belirtisi yok lütfen bilgi verir misiniz
Düşük hakkında çok bi fikrim yok ama evde böyle bi şeyin olmasının çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum senin sağlığın açısındanEvet biliyorum kanama fazla olabilir. Ama yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığı konusunda bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?