düşük yapmak

inşallah hep yanındayım benim biraz ara vermem gerekirmiş ama olsun yinede yayındayım bende sende güç alırım çiğdem_k

Tamam, o halde şimdilik 3 kişiyiz..
Çiğdem
Efnanim
BebisKom88
.
.
.
senin ne kadarlıktı bebisKom ve ne kadar bekleme süren var??

Canim benimde normalde 8 haftalik olmasi gerekiyordu ama 6 haftalik görünüyordu yani gelismemisdi. Kalp atislari vardi. 5 gün hastahanede kaldim. Sonra cok fena sanci ile kanamam oldu ve düsük yaptim ultrasonda bakildi geri kalan parcalari temizlemek icin kürtaj yapildi. Bekleme süresi olarakda 2-3 ay dediler hastahanede. Sonra kontrole gidince doktorumda ayni 2-3ay dedi. Bakalim artik herhalde agustosdan sonra baslariz calismalara. Önce bi adetim gelsinde.

benimkide 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ilk doktorum geç yumurtlamışsın dedi anlamadı geri olduğunu 6 haftalıkken kalp atışını duyduk ama bana yavaş gibi gelmişti biraz doktorum daha iyi bilir deyip önemsememiştim ama başaramadı bebişim devam etmeyi. daha sonra kanamam olunca doktor değiştirdim...benim de çok sancılı çok kanamalı oldu nerdeyse doğum sancısıymış (ben bilmiyorum tabi öyle diyorlar) kürtaja gerek kalmadı. ben süreyi doldurdum mayıs sonu haziran başı gibi ilk ben başliicam galiba...hadi bakalım....

Hayirlisi olsun canim.
Insallah en kisa zamanda tekrar hamis oluruz.

Tamam, o halde şimdilik 3 kişiyiz..
Çiğdem
Efnanim
BebisKom88
.
.
.
senin ne kadarlıktı bebisKom ve ne kadar bekleme süren var??

evet yaa artık 3 kişiyiz çiğdem bebişkom yanınızdayım beninde ağustos eylül gibi çalışmalarım başlar ama önce doktorla bi konuşmam gerek düşüğümün nedenini bilmiyorum daha ama dr 3 ay demişti kızlar aramızdan birirnin hamile kalması eminim diğerlerine güç verecektir eminim dualarım sizlerle

sanırım çiğdem önce sen başlıcan yanındayım canımm inşallah hiç bir sorunla karşılaşmazsın benimde biana önce başlıcam gün gelir inşallah şimdiden heyecanlanıyorum

bende 2009 eylül ayında 1 aylık düşük yaptım kendiliğinden düştü şimdide bebek istiyoruz klomen kullandım 5 gün adet günüm sat 21-04-2010 şimdi bilmiyorum hamilemiyim daha test yaptırmadım beklemeddeyim)

hadi bakalım...nekadar bekliiceksin daha....

arkadaslar hepinize cok gecmis olsun rabbim bir daha ayni aciyi yasatmasin kimseye allah buyuk sabir bakalim bende cok dusuk yapanlardanim malesef cok kotu bir durum

inş.hamilesindir benim bebek hamilelik hakkında pek bi bilgim yokbebeğimi yeni düşürdüm ve onu kaybettikten sonra bu konuya yöneldim klomen dediğniz ne acaba açıklayabilirmisiniz?

inş.hamilesindir benim bebek hamilelik hakkında pek bi bilgim yokbebeğimi yeni düşürdüm ve onu kaybettikten sonra bu konuya yöneldim klomen dediğniz ne acaba açıklayabilirmisiniz?

klomen yumurtlamayı hızlandıran bir ilaç adetin 3.günü başlayıp 5 gün boyunca sabahları içiliyor. daha sonra 12. gün doktor çağırıyor yumurta oluşmuş mu diye daha sonrada zaten dölleeneceği varsa spermi döllenir eğer döllenmezse 1 sonraki aya tekrar ...

sizin bebeğiniz ne kadarlıktı düştü

teş.ederim bilgiler için pnrsm benim bebek daha çok küçüktü doktor söylemedi kaç haftalık olduğunu ama tahminen 3 haftalıktır adetim bittikteen sonra 4. gün kan testinden öğrendim 1 hafta sonra düşk olduğunu öğrendim ama tıpta sanırım adetin 1. gününden itibaren bebek var sayılırmış ona görede en fazla 40 günlüktür fazla kanaman da olmadı ağrımda demekki bayaa küçüktü

tesekkur ederim ins kimseye yasatmasin gercek cok zor canim benim uzmeyin kendinizi birgun oda olur ins benim ilk cocuk gayet normal oldu ama ondan sonrasi dusukle sonuclandi hep

özlem24 Allah bitane nasip etmiş inşallah 2.yide nasip eder Allah 1.sine hayırlı ömürler nasip etsin

Meraba ben daha yeniyim bende hamileyim fakat doktorlar dusuk olacagini soyluyorlar ve kurtaj etmek istediler benim bebegim daha 6 haftalik ama gelismiyor beta hgc degerlerim iki kat artacagi yerde beeninkiler cok az artiyor buda saglikli gebelik olmadigini ve bebegin gelismedigini soyluyorlar bende kurtaj istemiyorum kendiliginden dussun diye bekliyorum siz kendiliginden dussun diye ilac igne vs bise kullandinizmi

yok cnm kullanmadim hepsi kendiliginden dustu sen doktorlarini dinle en iyisini onlar bilir ama tek bir doktorda kalma bir iki dok gozuk derim

yok cnm kullanmadim hepsi kendiliginden dustu sen doktorlarini dinle en iyisini onlar bilir ama tek bir doktorda kalma bir iki dok gozuk derim
Merhaba Konu bayagı eski sanırım ama aynı duyguları yaşamışız .hatta çocuklarınız bile olmuş mSallah masallah allah bizlerde nasip etsin. Bende kürtaj oldum ama öncesinde çok ayrılı sancılı çok kanamam oldu öyle hastaneye yatmıştım Benin doktor 2 hafta önce gittiğimde istersem korunmayabılıcefimi söyledi bir tehlikesi olmaz dedi. 11 aralıkta kürtaj oldum hala tık YÖK adetimden ama 2 hafta önce yumurtalarım göründü ultrasaonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…