Düsuk yapmis olabilir miyim?

nevarneee

Gülümse gecemden karanlık kaçsın.
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
954
1.185
313
34
Merhaba, 2aylik evliyim ve cocuk istiyoruz Subat ayinda yumurtlama tarihlerinde esimle iliskimiz oldu.Adetlerim 28-30 gunde bir oluyor.Mart ayinda adetim beklenen tarihten iki gun sonra ilk once kahverengi leke halinde geldi ertesi gun tenis topu buyuklugunde bir kan pihtisi geldi ve parca parca akinti ile birlikte kanama devam ettii sadece 2gun surdu normal adetim 4-5 gun suruyordu.kahverengi lekelenmenin 2.gunu evde ayagim kaydi ve dustum 2haftalik da olmus olsa bebegim dusmus olabilir mi?kanamadan 7gun sonra kanda beta hcg testi yaptirdim ve sonuc 1.43 referans araligi ise 5.3 cikti.Yardimci olabilecek varsa lutfen cevap bekliyorum..tesekkur ederim.

En gereksiz konulara cevap yaziyorsunuz da gercekten yardima ihtiyac duyan kisilere ve konulara cevap yazmiyorsunuz.yazik..

Canım bunu biz bilemeyiz. Eğer gebelik oluşmuşsa beta hcg hemen sıfırlanmaz. Belki başka bir problem vardır.

Kimyasal gebelik mi acaba ? Çünkü 2 günde geçmez normal düşük. Yaşayan biri olarak çok zorlu bir süreç 1 hafta kanamam oldu ve büyük pıhtılaşma parçaları dusurdum. 5 haftalikti. Belki senin daha küçük olduğu için daha kısa sürede düşmüş olablir. Ama doktora git canım belki de düzensiz bir adettir. Bi anda düşmez o kadar beta hcg

Tesekkur ederim cevaplariniz icin.Allah miniklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:)Daha once hic boyle adet gecirmemistim onumuzdeki ay yine ayni olursa doktora gidecegim..

Tesekkur ederim cevaplariniz icin.Allah miniklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:)Daha once hic boyle adet gecirmemistim onumuzdeki ay yine ayni olursa doktora gidecegim..
Eger dusukse normal adetten farkli bi sanci oluyor. Oyle birsey yasadinmi. Ben 8. Hafta dusuk yapmistim baya buyuk bi pihti dusmustu. Sen8nki daha kucuk oldugu icin kucuk bi pihti olmus olabilir

Eger dusukse normal adetten farkli bi sanci oluyor. Oyle birsey yasadinmi. Ben 8. Hafta dusuk yapmistim baya buyuk bi pihti dusmustu. Sen8nki daha kucuk oldugu icin kucuk bi pihti olmus olabilir
Evet belim ve kasiklarim 2gun agridi normalde ilk gunum agir gecer ama buseferkinde 2.gunde ilk gun gibi devam etti.O pihti normalde adet gunlerinde idrarla birlikte atiliyordu afedersiniz ben direk tuvalete oturdugumda bir anda pit diye dustu.Sizin de oyle mi oldu...

Evet belim ve kasiklarim 2gun agridi normalde ilk gunum agir gecer ama buseferkinde 2.gunde ilk gun gibi devam etti.O pihti normalde adet gunlerinde idrarla birlikte atiliyordu afedersiniz ben direk tuvalete oturdugumda bir anda pit diye dustu.Sizin de oyle mi oldu...
Evet. Hatta ben tuvaletim geldi diye gitmistim. Bi baktim birden kocaman bi pihti dustu. Ondan sonra sancimi 2gun falan cekmistimki ben hic sancili olmam adetimi.

Evet. Hatta ben tuvaletim geldi diye gitmistim. Bi baktim birden kocaman bi pihti dustu. Ondan sonra sancimi 2gun falan cekmistimki ben hic sancili olmam adetimi.
Peki bu durum hamile kalmaya engel bir durum m u sizce yani birkac ay korunmak falan gerekiyor mu biliyor musunuzo_O

Back
X