• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük yapmış olabilirmiyim?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaşlar ben şmdi wc ye gttim afedersiniz ama pembe kan geldi hani adet zamanında parçaçık geliyor ya.bende aynı o şekil ama pembe renk geldi.adetm ayn 18inde.hasta mı oldm blmyrum ama hç adet sancısı yok.kasıklarmda agrı var.blmyrum ya korkuyorum pembe kan nedir ilk defa görüyorum.:KK33:

adet dönemin yakın olabilir iltihap ta olabilir gebelik şüphen varsa yerleşme kanaması da olabilir yani her şey molabilir ilk kanda korkma bi dur ,kadınlarda ara sıra ufak kanamalar olur..bu aralar bende de oluyor çok seyrek aralıklarla iltihap diyorum daha gitmedim..

Hamile olduğunuz bile kesin değil. Sakin olun. Zaten regl kanamalarının ilk kanı pembe geliyor. Yani mesela benim öyle. Sonra koyulaşıyor.

Ya ama bu yaşma kadar adet zamanıma yakn böyle şeyde görmdm ki.regl olsam şmdi çoktan 2 3 tane agrı kesici almştm ama yok.umarm dgldir.doktora gdym yarın en iyisi.

Bu ap
adet dönemin yakın olabilir iltihap ta olabilir gebelik şüphen varsa yerleşme kanaması da olabilir yani her şey molabilir ilk kanda korkma bi dur ,kadınlarda ara sıra ufak kanamalar olur..bu aralar bende de oluyor çok seyrek aralıklarla iltihap diyorum daha gitmedim..
rBu aralar zaten koyu sarı idrar da vardı.

Back
X