düşük yapmş olabilir miyim?

kxixsmetli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
3
0
86
45
İstanbul
.s.a arkadaşlar uzun zamandır burdan sessiz sizleri takip ediyorum ve 32 yaşındayım polikistik over hastasıyım ve 7 senelik evliyim 5 senedir çocuk istiyorum uzun uraşlar sonunda ilk aşılamamı yaptırdık sanırım tutmadı 15. günü kanda çıkmadı gebelik 16. gün haytımda yaşamadım şiddetle bel ve karın arım oldu ve kanamam yoğun geldi doktora gitmedim teste gebelik çıkmadı diye düşük ihtimali vermedim yarın gitcem bu durumda olan başka arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz

Kanda çıkmadığına göre bence düşük değildir.sadece aşılamada yumurtaların fazla uyarıldığı için olabilir emin değilim yani.hiç aşılama yaptırmadım sadece okuyup çıkmamak için yorum yapmak istedim.inşallah yakında kendiliğinden gelir meleğin

bencede düşük değildir çünkü kanda yükselme olması lazımdı olmamışsa tutmamış demektir bende aşılama olmuştum az bi yükselme olmuştu kanda sonra adet oldum doktor bana tutmuş ama yerleşemeden düşmüş dedi bende kanda yükselme olmuştu ama çok azdı sende hiç olmamış sanırım sen adet olmuşsun bende çok yoğun ağrı hissetmiştim ve yoğun bi kanamam olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…