• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Düşük yaptığımı düşündüm ama bebek hala var

iremyilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba hanımlar, ben 23 yaşımda 2 çocuk annesiyim 1. Çocuğum 3 yaşında 2. Çocuğum da 3 aylık istenmeyen gebelik .
Gebeliğimin 4. Haftasında şiddetli sancı ve kasılmalar lâ beraber kanamam oldu ve ertesi gün de 3 parça pıhtı gibi ( iri ve küçük) bişeyler kanamayla beraber düştü adet kanaması gibiydi bi pedi doldurdu düşük yaptığımı düşündüm acile gittim doktor ultrason dan bakmadı kanamam 2 gün için'de durdu ve lekenme olmaya devam etti bende randevu alıp doktora gittim düşük olabileceğini düşündüm doktor muayene edince düşük olmadığını gebeliğin devam ettiğini kesenin hala rahimde olduğunu gördü düşük riskimin olduğunu söyledi daha önce böyle bi durum yaşayan var mı ????

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, ben gebeliğimin 4. Haftasında şiddetli sancı ve kasılmalar lâ beraber kanamam oldu ve ertesi gün de 3 parça pıhtı gibi ( iri ve küçük) bişeyler kanamayla beraber düştü adet kanaması gibiydi bi pedi doldurdu düşük yaptığımı düşündüm acile gittim doktor ultrason dan bakmadı kanamam 2 gün için'de durdu ve lekenme olmaya devam etti bende randevu alıp doktora gittim düşük olabileceğini düşündüm doktor muayene edince düşük olmadığını ve bebeğin hala rahimde olduğunu gördü düşük riskimin olduğunu söyledi daha önce böyle bi durum yaşayan var mı ???? Çok şaşırdım (bu arada istenmeyen bi gebelik )
Rabbim verince veriyor işte :)) kanama alanın vardır o kanamalar o yüzdendir ama parça parça kanama olması biraz değişik birde 4. Haftada sadece kese görünmesi gerekir bebeği nasıl gördü

Bugün günlük ped dolduracak kadar kırmızı pıhtılı kanamam oldu 11. Haftadayım doktor kanama alanı falan göremedi bebek de kalp atışı da vardı çok şükür neden olduğunu da bilmiyorum. Küçük kistlerim vardı diye biliyorum gebelik öncesi belki bebek büyüdükçe baskı mı yaptı patladı mı bilmiyorum aklıma başka hiçbir şey gelmiyor. 6. Hafta gibi de kahverengi lekelenmem oluyordu progestanla kesmiştik bilmiyorum çok şaşırdım bugün yaşadığıma

Back
X