- Konu Sahibi kurabiye...
kızlar düşük yaptıktan sonra adet görmeden hamile kalanlar varmı? kaydirigubbakcemile5Kalınır mı bilgi verirseniz sevinirim...bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız ayşe_mcam bebeğinizin sağlığı nasıl(teşekkürler ayrıca)Evet bende hemen olabileceğini duymuştum çünkü düşük doğum vs. de rahim temizleniyo ve gebeliğe müsait bi ortam oluşuyomuş.. Hayırlısı olsun canım
bebeğinizin sağlığı nasıl doğdumu yoksa hamilemisiniz doktor yumurta kalitesi düşük olu 2 adet bekleyin dedi bizde istiyoruz bakalım...boshayallersmileben düşükten sonra 1 kez adet oldum tekrar hamile kaldım
selam kizlar 8 ay once dusuk yasadim yavrum dort aylikti ve birakip gitti beni,henuz hamile degilim ama cok istiyorum neden hamile kalamiyorum oysa dusukten sonra hemen hamile kalirsin demislerdi:gitme:
nasılsınız ayşe_mcam bebeğinizin sağlığı nasıl(teşekkürler ayrıca)
bizede doktor 2 adet kadar bekleyin dedi ama kalınıyor mu diye merak ettim yumurta kalitesi düşük oluyomuş ama rabbimin işi hiç belli olmaz en dar zamanlarda bile mucize yaratıyor.boshayallersmile opuyorumnanaktan
ben düşükten sonra 1 kez adet oldum tekrar hamile kaldım
evet ucuz atlattım canm önce doktor bu dış gebelik dedi ama agrılarım yoktu inanmadım başka doktora özele gittim o dedi bu pıhtı bozulmuş bende bilgisiz bi doktorun yüzünden kurbn gidiyordum cok agrılarım oldu evet ama o agrılarımda bozulmuş ondan sonrada olmadı iyiyim şükür ama haptan sonra 17 gün oldu hala olmadım hamilemiyim diye cok endişeleniyorum cünkü dış gebelik erken tehşişde ameliyat gerektirmiyo bu yüzden yarın doktora gidecegim hayırlısı neyse o olsun eşimle düşükten sonra korunmadık cocuk istiyoruz tekrar ama şimdi nolur bilmiyorum cokda merak ediyorum belki hamileyim diye dikkat ediyorum normalde dogum kntrol hapından sonra bi kac güne adet olunur ama bana17 gün gecti düşük yapalı zaten iki ayı gecti pıhtı oluştugu icin ben hap kullandım anlatsam hikaye olur ya ne kadar zormuş yadua edin lütfen hayırlısı neyse o olsun saglıklı bi bebek istiyorum cnm sen 20 ile 25 gün sonra oldum demiştin bana 20 gün oluyo iki gün sonra hala bi adewt belirtisi bile yok offffffff .....
cnm bide senin adet görmeden hamile kaldıgın bebegin dogdumu orayı pek anlayamadımda saglıklı mıydı yada oda mı dış gebelikti
Allah'ıma şükür bebeğimiz iyi tşk ederim :)şu an ezan okunuyo en doğru zamanda en güzeli ve hayırlısını versin Rabbim ve hepimize de Anne Baba olmayı nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun Amin....