• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptıktan hemen sonra adet görmeden hamile kalınır mı?nolur cevap.

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
kızlar düşük yaptıktan sonra adet görmeden hamile kalanlar varmı? kaydirigubbakcemile5Kalınır mı bilgi verirseniz sevinirim...bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ben 8 haftalık kürtaj olmuştum doktor da kürtajdan hemen sonra adet olmadan hamile kalanlar bile oluyo demişti.düşükten sonra da olur muhtemelen.ama bence 1 adet geçtikten sonra hamile kalmak daha iyi olur.yine de doktoruna danış mutlaka.

Evet bende hemen olabileceğini duymuştum çünkü düşük doğum vs. de rahim temizleniyo ve gebeliğe müsait bi ortam oluşuyomuş.. Hayırlısı olsun canım

Evet bende hemen olabileceğini duymuştum çünkü düşük doğum vs. de rahim temizleniyo ve gebeliğe müsait bi ortam oluşuyomuş.. Hayırlısı olsun canım
nasılsınız ayşe_mcam bebeğinizin sağlığı nasıl(teşekkürler ayrıca)
bizede doktor 2 adet kadar bekleyin dedi ama kalınıyor mu diye merak ettim yumurta kalitesi düşük oluyomuş ama rabbimin işi hiç belli olmaz en dar zamanlarda bile mucize yaratıyor.boshayallersmile opuyorumnanaktan

selam kizlar 8 ay once dusuk yasadim yavrum dort aylikti ve birakip gitti beni,henuz hamile degilim ama cok istiyorum neden hamile kalamiyorum oysa dusukten sonra hemen hamile kalirsin demislerdi:gitme:

selam kizlar 8 ay once dusuk yasadim yavrum dort aylikti ve birakip gitti beni,henuz hamile degilim ama cok istiyorum neden hamile kalamiyorum oysa dusukten sonra hemen hamile kalirsin demislerdi:gitme:

Princess of Rain:adet gördünüz mü düşükten sonra gördüğünüz halde mi kalamadınız belki günleri uymamıştı adetin 9 ile 14ünü takip eden günler garanti diyolar benimde öle olmuştu...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar haftaya test yapacağız pıhtılaşma için ben aspirin alsammı sonucu etkilermi bi taraftanda ya hamileysem ve bebeğime kan gitmiyorsa diye düşünmekten çıldıracağım bu test ayda 2 kez falan yapılıyomuş işte sonucu da 2 gün sora veriyolar aspirin alsam bebeğe zararı olur mu?bilmiyorumkismile

nasılsınız ayşe_mcam bebeğinizin sağlığı nasıl(teşekkürler ayrıca)
bizede doktor 2 adet kadar bekleyin dedi ama kalınıyor mu diye merak ettim yumurta kalitesi düşük oluyomuş ama rabbimin işi hiç belli olmaz en dar zamanlarda bile mucize yaratıyor.boshayallersmile opuyorumnanaktan

Allah'ıma şükür bebeğimiz iyi tşk ederim :)şu an ezan okunuyo en doğru zamanda en güzeli ve hayırlısını versin Rabbim ve hepimize de Anne Baba olmayı nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun Amin....

Bende kürtaj oldum ve ilk gunler siyah leke geldi sonrası 28gün sonra cok az kan geldi 2 damla yani tam bir adet olmuş sayılmam acba adet olmadan hamile kalınyormu doktorumu ardım ve bana farlutal diye hap verdi 3 gün iç ve bekle 2 gün dedi ama ben hamıleysem olabilirmiyim acaba adet olmadım yardımcı olurmusnuz

kızlar dış gebelik gecirdim sol tüpümde ameliyat olmadım kendi kendine bozulmuş ama pıhtı olustugu icin dogum kntrol hapı kullandım pıhtım söküldü hap bitti doktora gittim hic bi sorun kalmadı dedi bi kac güne adet olursun dedi fakat ilac biteli 15 gün oldu hala adet olmadım acaba hamile olabilir miyim hic adet olmadan idrar testi yaptırmak istemiyorum cünkü cıkmıyo cok erken daha 15 gün önce utrasona girdim bişe yoktu ama neden adet olmadım

düşükten sonra adet görmeden hamile kaldım dış gebelik oldu ameliyat oldum çok kötüydü ölümden döndüm.... geçti ama 8 ay kadar oldu.:2:

kızlar dış gebelik gecirdim sol tüpümde ameliyat olmadım kendi kendine bozulmuş ama pıhtı olustugu icin dogum kntrol hapı kullandım pıhtım söküldü hap bitti doktora gittim hic bi sorun kalmadı dedi bi kac güne adet olursun dedi fakat ilac biteli 15 gün oldu hala adet olmadım acaba hamile olabilir miyim hic adet olmadan idrar testi yaptırmak istemiyorum cünkü cıkmıyo cok erken daha 15 gün önce utrasona girdim bişe yoktu ama neden adet olmadım
canım ucuz atlatmışsın geçmiş olsun çok tehlikeli dış gebelik iyiki erken farkedilmiş ama moralini bozma yakındaolursun ben düşüklerden 20-25 gün sonra görüyordum geçmiş olsun.

Son düzenleme:
evet ucuz atlattım canm önce doktor bu dış gebelik dedi ama agrılarım yoktu inanmadım başka doktora özele gittim o dedi bu pıhtı bozulmuş bende bilgisiz bi doktorun yüzünden kurbn gidiyordum cok agrılarım oldu evet ama o agrılarımda bozulmuş ondan sonrada olmadı iyiyim şükür ama haptan sonra 17 gün oldu hala olmadım hamilemiyim diye cok endişeleniyorum cünkü dış gebelik erken tehşişde ameliyat gerektirmiyo bu yüzden yarın doktora gidecegim hayırlısı neyse o olsun eşimle düşükten sonra korunmadık cocuk istiyoruz tekrar ama şimdi nolur bilmiyorum cokda merak ediyorum belki hamileyim diye dikkat ediyorum normalde dogum kntrol hapından sonra bi kac güne adet olunur ama bana17 gün gecti düşük yapalı zaten iki ayı gecti pıhtı oluştugu icin ben hap kullandım anlatsam hikaye olur ya ne kadar zormuş ya :( dua edin lütfen hayırlısı neyse o olsun saglıklı bi bebek istiyorum cnm sen 20 ile 25 gün sonra oldum demiştin bana 20 gün oluyo iki gün sonra hala bi adewt belirtisi bile yok offffffff .....
cnm bide senin adet görmeden hamile kaldıgın bebegin dogdumu orayı pek anlayamadımda saglıklı mıydı yada oda mı dış gebelikti

Son düzenleme:
evet ucuz atlattım canm önce doktor bu dış gebelik dedi ama agrılarım yoktu inanmadım başka doktora özele gittim o dedi bu pıhtı bozulmuş bende bilgisiz bi doktorun yüzünden kurbn gidiyordum cok agrılarım oldu evet ama o agrılarımda bozulmuş ondan sonrada olmadı iyiyim şükür ama haptan sonra 17 gün oldu hala olmadım hamilemiyim diye cok endişeleniyorum cünkü dış gebelik erken tehşişde ameliyat gerektirmiyo bu yüzden yarın doktora gidecegim hayırlısı neyse o olsun eşimle düşükten sonra korunmadık cocuk istiyoruz tekrar ama şimdi nolur bilmiyorum cokda merak ediyorum belki hamileyim diye dikkat ediyorum normalde dogum kntrol hapından sonra bi kac güne adet olunur ama bana17 gün gecti düşük yapalı zaten iki ayı gecti pıhtı oluştugu icin ben hap kullandım anlatsam hikaye olur ya ne kadar zormuş ya :( dua edin lütfen hayırlısı neyse o olsun saglıklı bi bebek istiyorum cnm sen 20 ile 25 gün sonra oldum demiştin bana 20 gün oluyo iki gün sonra hala bi adewt belirtisi bile yok offffffff .....
cnm bide senin adet görmeden hamile kaldıgın bebegin dogdumu orayı pek anlayamadımda saglıklı mıydı yada oda mı dış gebelikti

canım iyi olduğuna çok sevindim benim adet görmeden kaldığım hamileliğim dış gebelik oldu zaten şimdi yine planlıyoruz ama dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme riski varmış ama hayırlısı herşeyin bence birkaç ay beklemeli diyorum ... :16:

Back
X