- 3 Şubat 2025
- 299
- 100
- 18
- 38
Ben 11 Nisan'da kürtaj oldum bebeğimin kontrolüne gittim 11 haftalık sanıyorduk ama 8+5 te kalbi durmuş kuzumun doktorum kürtajdan sonra 1 adet yada 2 adet döneminden sonra korunma dedi bu ay hiç korunmadim yumurtlama tarihimi takip ettim 5 gün sonra regl günüm beklemedeyim bakalım bende senin gibi korku içindeyim ama bebekte istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum Allahım sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah bizlereTeşekkür ederim cevabınız İçin
10. haftada kürtaj oldum 8. haftada bebeğimin kalbi durmuş iki hafta farketmemişiz. Kürtajdan bir hafta sonraki kontrolde rahim iyi ilaçlarını bitir adet gör dedi. Önceki konuşmasında da bir ya da iki adet dönemi bekle demişti. 40 gün zaten bir adet dönemi oluyor hatta geçiyor. Benim aklımı kurcalayan acaba ilacın etkisi kanda kalır mı ama 20 gün zaten temizlenmesi için geçerli bir süre gibi. Tıbbı bilgim hiç olmadığı İçin kafamda kurup duruyorum. Bir adet dönemi demek illa kanama görmek demek mi? Kürtajdan sonra üç gün hafif kanamalar gördüm sonrası hep lekelenme. Psikolojik olarak korkularım var ama anne olmayı çok istiyorum ne kadar erken olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe bebek benden uzaklaşıyor diye düşünüyorum.