Düşük yaptiktan nekadar zaman sonra hamile kaldınız

Bugun dusuk yaptigimi ogrendim ve yikildim
Bende 2 ocakda öğrendim düşük yaptığımı bekliyorum regl olmayı bir kere regl ol dedi sonra deneyin dedi
Şu an çok zor gelicek Hormonlar insanı karmakarışık ediyor ama geçicek biliyoruz
Bizden kat kat zor şeyler yaşayanlar var halimize bebeğimizin olabildiğine bile sevinmemiz gerekiyor.
Üzme kendini yıkılma...

Bugun dusuk yaptigimi ogrendim ve yikildim
Canim hakli olarak uzulmen normal.ama bir de soyle dusun hastalikli bebekler dusermis tutunmazmis dr lar oyle diyor.boyle hayirliymis evet adetini olduktan sonra dene tekrar bak sogan suyu kuru var arastir kolaylastiriyor gebeligi

Canım bence bu kişiden kişiye göre değişir. Bende temmuz 2017 de düşük yaptım kalan parçalar için kürtaj oldum. 2019 aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Tam ümidimi kaybettiğim zaman hemde emin ol ki herşeyin bir zamanı var. Zor ama atlatılıyor bişekilde

Bende dün 6 haftalık bebeğimi kaybettim.. Kanamaları devam ediyor ne kadar sürer bilmiyorum. Kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum.. Pazartesi doktor randevum var hayırlısı İnsaAllah. Allahım en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…