Rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınız?

Ben
Evet banada öyle dediler çünkü ilaçla temizliyorlar ama bakalım ne zaman nasip olacak bende 1. Ayımdayım beklemedeyim 🙏🏻 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza🙏🏻🌸
Ben aldım darısı size olsun hayırla sağlıkla 🤲🏼

Bıldıyım kadarı ile tupu kapalı olanlarsa hsg de açılınca kalınıyor sorun yokaa zaten hsg yardımçı olmuyor ben böyle bılıyorum
Sonomed cevat bayrağın kendi sitesinde de yazıyor bir sorun olmasa bile verilen o basınçla hamile kalmaya yardımcı olabiliyormuş. Ben şöyle düşünüyorum tüp bebek düşünen ama tatil bayram vs ile ileri bi tarihte başlamayı düşünenler var ise beklemden rahim filmini yaptırsın bekleme süresini böyle geçirsin. Belli olmaz ne olacağı. Ben de bayram ve bi planlı tatili dönüşü başlayacaktım öncesidne çekileyim hazır olsun dedim o arada oldu. Gerçekten nasip nasıl hayırlı ise o şekilde isteyen herkesin olsun inşallah

Sonomed cevat bayrağın kendi sitesinde de yazıyor bir sorun olmasa bile verilen o basınçla hamile kalmaya yardımcı olabiliyormuş. Ben şöyle düşünüyorum tüp bebek düşünen ama tatil bayram vs ile ileri bi tarihte başlamayı düşünenler var ise beklemden rahim filmini yaptırsın bekleme süresini böyle geçirsin. Belli olmaz ne olacağı. Ben de bayram ve bi planlı tatili dönüşü başlayacaktım öncesidne çekileyim hazır olsun dedim o arada oldu. Gerçekten nasip nasıl hayırlı ise o şekilde isteyen herkesin olsun inşallah
Ben hsg yapdım 1 buçuk sene sonra tüp bebekle hamıle kaldım , sorun yokdu dıye tup bebek bır saha hsg de ıstenesı eskı falan sıye

Back
X