Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun.düşükten sonra doktora gittinizmi peki? rahimde parça kalmısmı diye...
cnm geçmiş olsunn...evet daha çoook sürecekbende kürtaj olmadım 10 haftalık bebeğimi düşürdüm .((allah bir daha yaşatmasın...amin )
eger doktora gidip parça kalmadığına eminsen..daha çok kanama olacaktır..lohusalık dönemi kabul ediliyormuş..
7 aralıkta düşük yaptım 16 ocaga kadar giderek azalan kanamam oldu sonlara doğru rengi koyulaştı tabi
en sonda bitti
1 şubatta regli oldum ...
2010 da 6 haftalık düüşük yapmıştım kürtaj yapmadı dr kendisi düşsün dedi. 35 gün kanamam sürmüştü bazen artarak bazen azalarak
merak ettiğimbirşey sormakistiyorum arkadaşlar bilgisi olan varsa söylesin lütfen diyelimki hamile kaldık ve hamile olduğumuzu bilmiyoruz 2 veya 3 haftalık hamileliğiniz var ve siz birden bire leke sonrasında düşen kan pıhtıları yada başka bişiy ve müthiş kasık ağrıları sonrasındakanama bunun üzerine doktora gidiyorsunuz ve hamilelik yok diyor ara kanama olmuşsunuz diyor şimdi eğer hamilelik vardıda ve sabaha kadar o düşen kan pıhtıları vs temizlendiyse doktor düşük yaptığını anlarmı yoksa birşey göremediği için hamilelik yokmu der lütfen cvp verin![]()
belki kan testi yaptırsaydın daha net olabilirdi.yani az çok bi değer yakalardın ve ona göre karar verilebilirdi.
ama sanırım doktorlar bizden iyi bilir.bazen hepimizin adetleri pıhtılı gelebiliyor.
hormon testıne değilde kandakı değerlere bakılarak hvg mıydı neydı adı yahu eğer kanında o değerden az da olsa varsa hamıleydın ve düşürdün anlamına gelebılır herhangı bı tıp merkezıne gıdıp hemen ölçtürürver... ama zaten olan olmuş bence takılma buna ve önune bak... hamıle olmuş olsan bıle ne olacak ki zaten bebek düşmüş?
hormon testi yaptırdı tertemiz dedi amaben adetimi 22 eylülde olmuştum 5 ekimde birdaha geldi hayatımda bir ilkti bu ve aklıma bu gibi şeylergeldi maalesef...
bende yaklaşık 40 gün önce 9 haftalık hamileyken ilaçla düşük yaptım,
ilk 1 hafta adet gibiydim, sonra 15 gün kahverengi lekeler geldi ama parça vardı daha, sonra adet gibi tekrar kanamam başladı son parçayı da düşürdüm, şimdi hala kahverengi akıntılar var.
bu hafta normale dönmezse tekrar doktora gidicem,
aslında burada yazılanları okuyunca kahverengi akıntıların çok anormal olmadığını düşünmeye başladım.
Iyi gunler øncelikle gecmis olsun bende birbucuk aylik hamileyim kanamayla birlikte minik bir parca dusurdum ilk defa basima geldi 2gebelim bu dunde det kani gibi yogun geldi sancilarla birlikte dusuk oldunu nasil anlaya bilirim yardimci olurmusun
arkadaşlar mrh dün bir iki damla belli belirsiz lekelenmem oldu doktora gittim bugün keseme baktı yerinde dedi progestronyazdı kanaman olursa kullan dedi
bu haftalarda düşük nasıloluyr aynı gün içindemi oluyor önceden benimki gibi sinyalmi veriyor yoksa