dusuk yaptiktan sonra kanama suresi

arkadaşlar mrh dün bir iki damla belli belirsiz lekelenmem oldu doktora gittim bugün keseme baktı yerinde dedi progestronyazdı kanaman olursa kullan dedi
bu haftalarda düşük nasıloluyr aynı gün içindemi oluyor önceden benimki gibi sinyalmi veriyor yoksa

şüpheniz varsa başka bir dr a daha görünün. iki ayrı dr dan fikir almak iyi olur.
düşük riski varsa, progestronu düzenli kullanmanız gerekebilir.

bazı gebeliklerde düşük olmadığı halde kanamalar devam edebilir. kanama olması, illaki düşük olacak anlamına gelmez. dr a gitmeniz, risk var mı öğrenmeniz gerekir. gerekirse önlem alınır.

Son düzenleme:
bugün başka bir doktora gidicektim randevu alamadım kalmamış pazartesiye kaldım başka bir doktora gidicem. teşekkürler cvp içn

öyle adet kanı gibi kırmızı degildi kahverengine benziyordu devam etmedi şükür ilacı aldım hazırda bekliyor acaba tekrar olmasını beklemeden kesin olsun diye kullansammı
2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı ikiside kahverengi kanamayla başladı.ilk gebeliğimde müdahale etmediler ama ikinci gebeliğimde önlem olarak progestanı fitil olarak kullandım 7 haftalıkken kanamam oldu haftada 1 kere iğne,günde 3 kerede hapını kullandım. .9+3 günlük gebelik 6+2 olarak görüldü haftlarda sürekli bir gerileme,gelişimde problem vardı.kalp atışlarını 6 haftalıkken görmüştük kanamamdan sonra gittiğimde yavaşlamıştı 9.haftadayken kalp atışları görülemedi ve ilacı kullanmayı bırakmam söylendi bıraktıktan 3 gün sonra düşükle sonuçlandı.anormal olan gebeliklerde bu ilaç çare değil sadece rahime iyice tutunmasına neden olup gerçekleşecek düşüğü erteliyor.

umarım sizin sorununuz bu değildir,çok iyi takip edip araştırın.eşim ve ben üzerine düşüp araştırıp doktorumuzu tetiklemesydik daha zor bir sürece girebilirdik.aklınıza takılan ne varsa hiç çekinmeden sorun son adet tarihinizle gebelik haftanız uyumlu olması önemli(1-2haftalık dönem haricinde)

2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı ikiside kahverengi kanamayla başladı.ilk gebeliğimde müdahale etmediler ama ikinci gebeliğimde önlem olarak progestanı fitil olarak kullandım 7 haftalıkken kanamam oldu haftada 1 kere iğne,günde 3 kerede hapını kullandım. .9+3 günlük gebelik 6+2 olarak görüldü haftlarda sürekli bir gerileme,gelişimde problem vardı.kalp atışlarını 6 haftalıkken görmüştük kanamamdan sonra gittiğimde yavaşlamıştı 9.haftadayken kalp atışları görülemedi ve ilacı kullanmayı bırakmam söylendi bıraktıktan 3 gün sonra düşükle sonuçlandı.anormal olan gebeliklerde bu ilaç çare değil sadece rahime iyice tutunmasına neden olup gerçekleşecek düşüğü erteliyor.

umarım sizin sorununuz bu değildir,çok iyi takip edip araştırın.eşim ve ben üzerine düşüp araştırıp doktorumuzu tetiklemesydik daha zor bir sürece girebilirdik.aklınıza takılan ne varsa hiç çekinmeden sorun son adet tarihinizle gebelik haftanız uyumlu olması önemli(1-2haftalık dönem haricinde)

merhabalar çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. geçen haftalarda böyle birşey olmuştu ilaç kullanmamıştım dün biriki damla şeklinde tekrarladı kesildi igne vuruldum ilacı kullanmaya başladım evdeyim dinleniyorum. sizindemi biriki damlar olup kesiliyordu ben yorlduğum zaman genellikle olduğunu düşünüyorum belim çok agrımaya başlıyr ondan sonra oluyor.
gebeligimde bir hafta geriden geliyor yumurtlama tarihlerim geç oluyor doktor oyüzden dedi. kalp atışını duyduk.dünde doktor korkma sorun yoktur diye rahatlatmaya çalıştı beni hafta ya kontrole gelmemi söyledi.İnşallah yaşadıklarınızı bende yaşamam

merhabalar çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. geçen haftalarda böyle birşey olmuştu ilaç kullanmamıştım dün biriki damla şeklinde tekrarladı kesildi igne vuruldum ilacı kullanmaya başladım evdeyim dinleniyorum. sizindemi biriki damlar olup kesiliyordu ben yorlduğum zaman genellikle olduğunu düşünüyorum belim çok agrımaya başlıyr ondan sonra oluyor.
gebeligimde bir hafta geriden geliyor yumurtlama tarihlerim geç oluyor doktor oyüzden dedi. kalp atışını duyduk.dünde doktor korkma sorun yoktur diye rahatlatmaya çalıştı beni hafta ya kontrole gelmemi söyledi.İnşallah yaşadıklarınızı bende yaşamam

teşekkür ederim amin.benimkide bel ağrısıyla başlayıp kanamam oluyordu miktarı günlük pedi doldurmayacak kadar.iğne ve istirahattan sonra giderek açık kahve ve sarı renge dönüyor.kendinizi yormayın,benim wc ve yemek dışında kalkmam yasaktı.doktorlar gebeliğin 1-2 hafta geriden gelmesini normal kabul ediyorlar yeterki gelişiminde bir problem olmasın.kalp atışları düzenliyse çok güzel umarım kanama dışında sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Son düzenleme:
4 haftalık düşük yaptım 3 gün normal kanamam oldu 2 gündür de kanamanın rengi kahverengiye döndü ve hala ağrılarım devam etmekte sizce normal mi arkadaşlar ...

cangamze ben de 4 haftalık düşük yapıyorum,ilk 2 gün yogunluk oldu,sonrasında yok denecek kadar azaldı,tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim,sizce bu normalmi,ben de kese görünmüştü..temizlenmişmiyimdir acaba...

cangamze ben de 4 haftalık düşük yapıyorum,ilk 2 gün yogunluk oldu,sonrasında yok denecek kadar azaldı,tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim,sizce bu normalmi,ben de kese görünmüştü..temizlenmişmiyimdir acaba...

kanamanın durmaması 10 günden fazla sürmesi ya da ara kanama ve ağrı olması parça kaldığının belirtileri olabiliyor(doktorumun söylediği) doğal yolla düşükten yaklaşık 10-15 gün sonra kanda beta hcg testi ve jinekolojik muayene yapılıyor(2 düşüğümde de bu şekilde yapıldı).parça kaldıysa belli olur zaten.çok geçmiş olsun

Arkadaslar yardimci olurmusunuz dun doktor 5 6 haftalik gebe oldugumusoyledi evde ilacla dusuk yapicam doktordan yardim alamiyorum ne yapmaliyim sizce

merhaba arkadaslar ,
ben 22 ocak dusuk yaptim ve halen kahverengi akinti var sizce normal mi? bu arada ben kurtaj olmadim evde dusuk yaptim
simdiden tesekurler

Merhaba bende dün doktora gittim 5 haftalik gebesin dedi evde dusuk yapmak istiyorum ozel durumum var doktorumdan yardim alamiyorum siz nasil evde dusuk yaptiniz ilac kullanarakmi peki

Back
X