düşük yaptıktan sonra tekrar hamile kalmak isteyenler

ertadem

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
20
1
8
35
Yozgat
merhaba arkadaşlar 13 nisanda düşük yaptım. on haftalıktı.2. adetimden sonra tekrar hamile kalmayı deneyeceğim. doktor kan sulandırıcı başlayacağını söylemişti. ama bunun için herhangi bir test yaptırmadı. ilk düşüklerde gerek görmüyorlarmış. ! benim korkularım var. hayırlı zamanda olsun da bi daha bu acı yaşanmasın diye dua ediyorum. öğretmenim ben. yaz tatilinde yolculuk da yapmamız gerekecek evimde olamayacağım bir aya yakın. bi tehlikesi olur mu acaba kaynanamlarda rahat edebilir miyim eğer hamile kalırsam diye korkuyorum eğer hamile kalırsam 7 haftalıkken yollarda olacaz :/ fazla hesap kitap da ypmak istemiyorum dua istiyoruuummm ....

Canim cok gecmis olsun yasadgn zor tabi bende yasadim ayni seyi sayilir 7 haftalik kurtaj oldum bir adet korundum sonra biraktim hamile kaldim su an cok sukur 5 aylik olduk hersey yolnda masallah dedigin gibi hesap yapma allaha emanetiz hepimiz evet insan ilkinde boyle bisey yasayinca pinpirikli oluyo ama sabirli olmak lazim banada doktoorum coraspirin vermisti 3 ay kullanfim biraktim sonra hakkinda hayirlisi cnm ins biran once kavusursun sende

amin canım inşallah ben de haftaya ikinci adetimi olacağım sonra korunmayı düşünmüyorum biraz korkuyorum ama inş hayırlı zamanda olur diye de hep dua ediyorum.

Umarim hersey gonlunuzce olur. Bende on haftalikkennkaybettim bebegimi ilk adetimdeyim suan. Bi oglum var ikinciye yeniden cesaret edebilirmiyim bilmiyorum :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarim hersey gonlunuzce olur. Bende on haftalikkennkaybettim bebegimi ilk adetimdeyim suan. Bi oglum var ikinciye yeniden cesaret edebilirmiyim bilmiyorum :/

amin inşallah.. hayırlısı olsun inşallah sizin için de ama siz daha tecrübelisinizdir ikinci olacakmış daha cesur olabilirsiniz :)

amin inşallah.. hayırlısı olsun inşallah sizin için de ama siz daha tecrübelisinizdir ikinci olacakmış daha cesur olabilirsiniz :)

Yaşım 35. Aslinda cok Istiyorum oglumun kardeşi olsun... bakalim kontrole gidicem adetim bitince.bende öğretmenim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…