• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük yaptım adet gördüğüm günler kısaldı neden

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
kızlar düşük yaptım bu 2.adetim eskiden 6 hatta 7 8 gün süren kanamam artık 4.güne bitmiş oluyo bunun özel bir sebebi varmı varsa nedir bildiğiniz üzrere birde kürtajım var kürtajdan sonra adetlerimi 32 günde bir grmeye başlamıştım normali 30 gündü düşükten sonra tekrar 30a döndü ve normalde 5ila 8 gün süren adet günlerim 4 e enfazla 4 e düştü normalmi kızlar bu durum

vallahi özel bir sebebi varmi bilmiyorum ama iki yil önce bende bir düsük yaptim ve ozamandan beri kanama günüm 7 günden 4 güne düstüfisfisfis

şeker pembe, düşüğün nasıl oldu ağrıların ne şekildeydi beni bilgilendirirmisin .bundan 4 yıl önce birşey yaşadım ama düşükmüydü hala merak ediyorum.adetim 6 gün geçmişti evde test yapmıştım 2 çizgi çıkmıştı sonrasında bıçak saplanması gibi ağrılarla birlikte hastalanmıştım yada hastalandığımı zannetmiştim.

şeker pembe, düşüğün nasıl oldu ağrıların ne şekildeydi beni bilgilendirirmisin .bundan 4 yıl önce birşey yaşadım ama düşükmüydü hala merak ediyorum.adetim 6 gün geçmişti evde test yapmıştım 2 çizgi çıkmıştı sonrasında bıçak saplanması gibi ağrılarla birlikte hastalanmıştım yada hastalandığımı zannetmiştim.

kesinlikle düşük yapmışsın biitanem bıçak saplanır gibi nefesini kesen bi ağrı oluyo ama herşeyden önce kalbin sıkışıyo yemin ederim nefesim kesilmişti 1 kaç saat önce kalbimi sanki bi el sıkmıştı çok kötü rabbim herşeyin hayırlısını versin

Slm. Gecmis olsun . senin yazdiklarindan Allah o zaman bendeki ne diyorum?

Arkadaslar bu konuya once deginmistim Arkadaslar adet arasi 21-26 gun normal korkulacak birsey yok demisler. Ben hic hamile kalamadim.Son 5 ay oncesinde 6-7 gun adet oluyordun son aylarda ilk gunu adet var sonra cok az 3-4 gunu damla bazen olur bazen olmuyor. Ayin 9.05.2008 gunu adet olmustum suan sanki adet baslayacak gibi agrilar var. Sizlerin anlattiginiz gibi nefes darligi ve bicak saplanir gibi sancilar oluyor. Bu ne demek hic hamile kalmadim. Dr kist yuzunden demisti.

Ben menopoz hakkinda ozel bir tahliller var mi bunu ogrenmek istemistim.Cok korkuyorum.

Arkadasim Dr gidersen mutlaka haber ver.Bilen arkadaslar yardim edin

Back
X