günaydın kızlar ben bebegimi 17 ocakta kaybettim halen adet olmadım 2,3 gundur hafıf leke gelıyor ama normal adet deyıl bı oluyor bır olmuyor boyle olan varmı aranızda
günaydın kızlar ben bebegimi 17 ocakta kaybettim halen adet olmadım 2,3 gundur hafıf leke gelıyor ama normal adet deyıl bı oluyor bır olmuyor boyle olan varmı aranızda
Merhaba canım bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim kürtaj oldum bende 2 ay adet olmadım. Dr gittim klomen verdi kullanınca adet olman lazım olmazsan kürtajdan sonra rahimde yapışıklık oluşmuş olabilir hsg ile bakacaz dedi. Ama ben bu ilaçla adet oldum. Benimde iki ay hep adet olmam gereken zamanda kahverengi lekelenme oldu adet kanı yoktu. Bence sen dr git canım. Çok geçmiş olsun.
Canım ama 24 şubatta kürtaj olmuşsun daha 11 gün olmuş. Sen kürtaj sonrası kanamayı mı diyorsun acaba öyleyse benimde hiç olmadı sadece 1 gün çok hafif geldi sonra olmadı. Çok geçmiş olsun.
Canım ama 24 şubatta kürtaj olmuşsun daha 11 gün olmuş. Sen kürtaj sonrası kanamayı mı diyorsun acaba öyleyse benimde hiç olmadı sadece 1 gün çok hafif geldi sonra olmadı. Çok geçmiş olsun.
bende 29 ocakta boş kese olduğundan dolayı kürtaj oldum kese 3 aylıkmış.şu an 46 günüm bende adet olmadım ve kürtaj önceside kürtaj sonrasıda koyu renkte kanamamı veya akıntımı diyeceğim şeyler oldu bayada uzun sürdü dr kontrole gittiğimde hiç bir problem olmadığını söyledi.yani çok telaş yapma bu tarz akıntılar oluyor.
Merhaba bende nisanın 15 inde düşük yaptım tutunamamış. Kürtaj olmadım küçük olduğu için hap verdiler. Bu bi kaç gündür midem çok bulanıyor. Yeniden ne zaman hamile kalabilirim veya ne zaman adet olurum bilginiz var mı?