Düşük yaptım bu süreçte ne yapmalıyım?

2 yada 3 ay dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum Rabbim daha iyisini bilir ama biz çok istiyoruz bu düşük haberinde de dünya başımıza yıkıldı desem yeri sizce ne yapmalıyım birde ben pko hastasıydım tedavi görüyordum gebeliğim tedavi ilr oldu
Bende çok kararsızım bu bekleme konusunda doktor 3 ay korun dedi ama herkes iki adet sonrası başla diyor bence en az iki adet geçir bende de açırınderece değilmiş küçük küçük pkoli kistim varmış bu engel değil hamileliğe iki ay geçsin yine bit doktora görünün bence

Bende çok kararsızım bu bekleme konusunda doktor 3 ay korun dedi ama herkes iki adet sonrası başla diyor bence en az iki adet geçir bende de açırınderece değilmiş küçük küçük pkoli kistim varmış bu engel değil hamileliğe iki ay geçsin yine bit doktora görünün bence
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip eylesin içlerinde banada 🤲 Bende bu ayı atlatayım adetimi bekliyorum ama hayırlısı bakalım

Arkadaşlar 1.5 senelik evliyim ve şükürler olsun hamile kalmıştım fakat ne yazık ki fazla sevinemeden düşük yaptığımı öğrendim 4 haftalık gebeliğim kendiliğinden sonlandı. Ve yine gebelik istiyorum peki ne yapmalıyım nasıl bir süreç bekliyor yardımcı olur musunuz?
Doktor size kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı mı ? 72 saat içinde yapılması gerekiylrmuş

Back
X