Düşük yaptim. Destek

Posta1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
34
13
38
28
Merhaba arkdaslar 3 gün önce 6+3 günlük bebeğimi düşürdüm. Ilk gebeliğimdi umutlarım yerle bir oldu. Çok kötüyüm. Birdaha olmaz yada aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Desteye ihtiyacım var tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Şimdi napıcam tekrar bebeğim olurmu

Merhaba arkdaslar 3 gün önce 6+3 günlük bebeğimi düşürdüm. Ilk gebeliğimdi umutlarım yerle bir oldu. Çok kötüyüm. Birdaha olmaz yada aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Desteye ihtiyacım var tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Şimdi napıcam tekrar bebeğim olurmu
Olur cnm bende mayısta düşürdüm temmuzda tekrar hamile kaldm..

Başın sagolsun canım:( Olur canım neden olmasın Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah💕

Geçmiş olsun üzülmeyin olur tabi neden olmasın, her şerde bir hayır vardır

Hiç hamile kalmayan bir kadına göre düşük yapan kadınlar daha kolay hamile kalır. Umudunu yitirme. Kotu düşünme.

Canim 2016 da 2 ay arayla 2 düşük yaptım 5 ve 7 haftaliklardi 3 ay sonra 3.cu gebeliğimi yaşadım çok şükür sağlıkla dünyaya geldi ve şimdi 2 sene sonra tkrr hamileyim.Olur inşallah hep derler düşugun peşi daha tez gelir diye üzülme canim

tabiki olur canım allah vermiş tekrar verir inşallah sen canını sıkma. daha sağlıklı daha uzun ömürlü evlatların olur inşallah :)

Hiç düşük yaşamadım ama tehlikesini atlattım. Doktorum bana bebek sağlıksız ise vücut onu dışarı atıp yeniden hamileliğe kendini hazırlamak ister ve daha isteklidir demişti. Bir de sağlıklı bebek ne yaparsan yap seninle kalır sağlıksız ise tıbbın onu rahimde tutacak bir çözümü yok demişti.

Allah hayırlısını versin bır düşük yaşamadım ama bıldıgım kadar 2 3 ay kendını dinle toparlan sonra hemen oluyor dıyorlar gercektende etrafımda öyle insanlar yasadılar sahit oldum. İnşallah gonlune gore olsun hersey. 🙏

Back
X