Düşük yaptım kan pıhtılaşması için test yaptırmam gerekir mi??

Ckmkebr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
383
102
53
32
Merhaba. 13 ocakta kürtaj oldum. Hamile kalmadan sizce kan pıhtılaşması için test yaptırmam gerek mi. İkinci gebelikte bebeğin kalbi yine durur mu?

Durabilir de durmayabilir de...Testlerinizi yaptırın risk almayın.

Ben de ilk düşüğümden sonra yaptırdım. Pıhtılaşma çıkmadı ama içim rahat etti en azından. Bence yaptırın.

Merhaba. 13 ocakta kürtaj oldum. Hamile kalmadan sizce kan pıhtılaşması için test yaptırmam gerek mi. İkinci gebelikte bebeğin kalbi yine durur mu?
Bence yaptırmalısın ben ilk kürtaj sonrası bebeği patolojiye yolladım bişe çıkmadı doktor ilk hamilelikte olur dedi 2.ye hamile kaldığımda yine aynı şeyleri yaşadım ve pıhtılaşma testlerini yaptırdım test yaptırdığım hastanedeki doktorlar pıhtılaşma yok dedi başka şehire gitmiştim orada özelde bi doktora gösterdim ve pıhtılaşmam olduğunu ve sürekli coraspin kullanmam gerektiğini söyledi. Aksatma git testlerini yaptır içinin rahat etmesi için de sonuçları bi kaç doktora göster

Gerçekten çok kararsız kaldım. Herkes yaptır diyor biri gerek yok diyor. 2. Gebelikte yine düşer diye korkuyorum psikolojim çok bozuk.

Ben ikinci kimyasaldan sonra yaptırdım. Bir genim heterozigot çıktı. Bu pıhtlaşma değil dendi. Şimdi sağlıkla ilerleyen bir gebeliğim var ama dayanamadım 12. haftada bari basit bir kan sulandıcı kullanayım dedim doktora. Kaybetmekten çok korkuyorum. Bence yaptırın, içiniz rahat olsun. Düşüğünüz kaç haftalıkken oldu?

Ben ikinci kimyasaldan sonra yaptırdım. Bir genim heterozigot çıktı. Bu pıhtlaşma değil dendi. Şimdi sağlıkla ilerleyen bir gebeliğim var ama dayanamadım 12. haftada bari basit bir kan sulandıcı kullanayım dedim doktora. Kaybetmekten çok korkuyorum. Bence yaptırın, içiniz rahat olsun. Düşüğünüz kaç haftalıkken oldu?
9 haftalıktı çok zor bi kürtaj yaptım Allah kimseye vermesin

Back
X