• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte şeker

Fazla olcuyordu benimki, diyabet hemsiresi ayni anda ayni kan ile kendi de olctu 20 civariydi sanirim fark
Suan contour plus ile aclik sekerim hastane ile ayni cikiyor
Çok teşekkür ederim. Bende şüphe ettim kaç kere fazla ölçüm yaptığından ama aklıma hiç gelmedi . Sürekli sabah açlık 98 95 çıkıyor çok dikkat etmeme rağmen

Kendiniz mi vuruyorsunuz iğneleri hangi değerleriniz Heterezigot çıktı acaba
Evet kendim yapıyorum kan sulandırıcısı, birde aspirin başlandı bir haftadır. İkili tarama da bebeğin kan akışında sorun var aspirin de başlayalım onunla düzenlemeye çalılıcaz dedi. Benim Bi çok yönden riskli bir gebelik, dr lar herşeye hazırlıklı ol diyor. Sıkı bir diyetin yanı sıra üç gündür insilüne de başladım, bir çok dr un takibinde ilerliyorum bakalım Rabbim kolaylaştırsın, sağlıkla afiyetle yavrularımızı bize bağışlasın. Şeker ölçüm cihazını da endokrin hemşiresi bayer yada roche almamızı önerdi. Normal bir şeker hastası olsan farketmez bütçen hangisine el veriyorsa onu al derdim ama gebesin iyisini al dedi. Roche bulamadık buradaki arkadaşın da tavsiye ettiği contour plus aldım. Tokluk şekerlerim gayet iyi ancak açıklar yüksek 112 121 126 gibi.. Belki insülinin etkisi zamanla oturacak bilemiyorum yarın kontrole gideceğim bakalım

Back