Bence yaptırmalısın ben ilk kürtaj sonrası bebeği patolojiye yolladım bişe çıkmadı doktor ilk hamilelikte olur dedi 2.ye hamile kaldığımda yine aynı şeyleri yaşadım ve pıhtılaşma testlerini yaptırdım test yaptırdığım hastanedeki doktorlar pıhtılaşma yok dedi başka şehire gitmiştim orada özelde bi doktora gösterdim ve pıhtılaşmam olduğunu ve sürekli coraspin kullanmam gerektiğini söyledi. Aksatma git testlerini yaptır içinin rahat etmesi için de sonuçları bi kaç doktora göster
Ben ikinci kimyasaldan sonra yaptırdım. Bir genim heterozigot çıktı. Bu pıhtlaşma değil dendi. Şimdi sağlıkla ilerleyen bir gebeliğim var ama dayanamadım 12. haftada bari basit bir kan sulandıcı kullanayım dedim doktora. Kaybetmekten çok korkuyorum. Bence yaptırın, içiniz rahat olsun. Düşüğünüz kaç haftalıkken oldu?
Ben ikinci kimyasaldan sonra yaptırdım. Bir genim heterozigot çıktı. Bu pıhtlaşma değil dendi. Şimdi sağlıkla ilerleyen bir gebeliğim var ama dayanamadım 12. haftada bari basit bir kan sulandıcı kullanayım dedim doktora. Kaybetmekten çok korkuyorum. Bence yaptırın, içiniz rahat olsun. Düşüğünüz kaç haftalıkken oldu?