Bilmiyorum kendimi çok suçluyorum hemen durmadı bebegimin kalbi 2.gun dayandı ama basaramadı doktor o kadar kanamaya dayanmasi zordu zaten dedi sağlıklı gebelik olsaydı dururdu dedi ama bilmiyorum belki ben oyle bisey yapmasaydim dururdu birsey olmazdı diyip duruyorum bu bebeği eşimde bende cok istiyorduk eşim çok üzüldü ağladı onu oyle görünce ben daha kötü oluyorumMasturbasyon yaptığınız için bebeğin kalbi durmaz kendinize yüklenmeyin denk gelmiş ikisinin aynı gün olması. O haftaya kadar bebekte bir sorun görseydi doktor size uyarı yapardı ilişki kasılma konusunda. İlk haftalarda böyle kayıplar yaşayan çok kadın var sağlıklı olmayan gebelikler tutunmaz genelde.
İnşallah çok sagolun Allah isteyen herkese nasip etsin bana da tekrar nasip etsin inşallah en kısa zamandaKendinize yüklenmeyin inanın hiçbir suçunuz yok sağlıksız gebelikse siz üç ay boyunca yataktan hiç kalkmasanız kendinizi streç filme sarıp hiç hareket etmeseniz bile düşerdi. Ne mutlu ki hamile kalabiliyorsunuz en kısa zamanda sağlıklı bir süreçle hamilelik duygusunu yeniden tatmanız dileğiyle
Çok normal üzülmesi sizde en az onun kadar üzülmüşsünüzdür. Ama olanların sizinle ilgisi yok tekrar sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah ben 14 haftalıkken öğrendim sağlıksız gebelik olduğunu kendim sonlandırmak zorunda kaldım böylesi cok daha zordu keşke siziki gibi vaktinde kendisi gitseydi onu tercih ederdim. Sonrasında hemen yine hamile kaldım sizinde vakti gelince olur merak etmeyin.Bilmiyorum kendimi çok suçluyorum hemen durmadı bebegimin kalbi 2.gun dayandı ama basaramadı doktor o kadar kanamaya dayanmasi zordu zaten dedi sağlıklı gebelik olsaydı dururdu dedi ama bilmiyorum belki ben oyle bisey yapmasaydim dururdu birsey olmazdı diyip duruyorum bu bebeği eşimde bende cok istiyorduk eşim çok üzüldü ağladı onu oyle görünce ben daha kötü oluyorum
Aminn inşallah çok sagolun yorumlarınızı ağlayarak okuyorum şu an inanın. hamile kalabiliyorum ama zor hamile kalanlardim yaşım 34 o yüzden korkuyorum bir daha olmazsa diye sizinde Allah kucağıniza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah. bana da nasip etsin tez zaman da yoksa bu psikolojim asla düzelmezÇok normal üzülmesi sizde en az onun kadar üzülmüşsünüzdür. Ama olanların sizinle ilgisi yok tekrar sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah ben 14 haftalıkken öğrendim sağlıksız gebelik olduğunu kendim sonlandırmak zorunda kaldım böylesi cok daha zordu keşke siziki gibi vaktinde kendisi gitseydi onu tercih ederdim. Sonrasında hemen yine hamile kaldım sizinde vakti gelince olur merak etmeyin.
Tekrar olur siz kalbinizi ferah tutun kötü düşünmeyinAminn inşallah çok sagolun yorumlarınızı ağlayarak okuyorum şu an inanın. hamile kalabiliyorum ama zor hamile kalanlardim yaşım 34 o yüzden korkuyorum bir daha olmazsa diye sizinde Allah kucağıniza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah. bana da nasip etsin tez zaman da yoksa bu psikolojim asla düzelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?