- 25 Nisan 2025
- 27
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Nil_Sirius
Ben 2 iki önce düşük yaptım, kendi isteğimle hamileliği sonlandırmak istedim. 9 haftalıktı bebek, ilaçla düşük yapmayı seçtim, 1 gün klinikte doktor ilaç verdi, 2 gün ilaç verdi evde kendim içmem için, vel hasıl sabah 11:00 ilacı içtim akşam 19:00 ilk su gibi kanama oldu, sonra tekrar idrar kaçırır gibi kanama oldu, lavaboya gittim bi baktım orkide düşük yapmışım bebek büsbütün çıktı, parmak kadardı, lavaboda hıçkırarak ağladım! Keşke yapmasaydım diye ama sağlığım için beneği aldırmam gerekiyordu, hala gözümün önünde ilk defa düşük yaptım, peçete sardım arka ormanın içine gömdüm! Allahtan tuvalete düşmedi, doktor bana ciğer gibi pıhtı gelecek demişti, ben düşük böyle olacağını bilmiyordum! Ama asıl sorum adetim düşük yaptıktan sonra, baya kanamam oldu şu an 3 günümdeyim, kanamam normal az geliyor ama ağrım geçmiyor, ağrım çok kötü doktorun tavsiyesi ile 2 şer adet güçlü ağrı kesici içmeme rağmen sıcak su torbası koymama rağmen, ağrı şiddetli, 1 hafta sonra doktora gideceğim! Doktor bana 4 gün içinde kanaman yoğun olursa durmazsa, ve yüksek ateşin olursa hiç düşmezse acile git demişti, ateşim yok adet kanamamda yoğun değil ama ağrı inanılmaz, dayanamıyorum, sizde de böyle oldu mu? Ağrı geçecek mi? 4 gün sonra geçecekmiş ama bugün 3 gün daha beter ağrıyor! Lütfen neler yaşadığınızı benimle paylaşır mısınız?