düşük yaptım yardım lütfen:(

sngl34

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
85
17
298
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:KK43: bende 23 ağustosta hamile olduğumu öğrendim fakat 25 ağustosta düşük yaptığımı öğrendim (kanamam oldu dr gittim) 28 ağustosta kontrole gittim kan derğerlerim 3 e düşmüş dr temiz bir düşük yapmışsın dedi. sonra benim 1 hafta kanamam sürdü ve bitti fakat 8 eylülde kanamam leke leke tekrar başladı ve 12 eylülde bitti. şimdi de cumartesi başladı ve hala devam ediyor ped kullanıyorum:KK43: kanamam kesıldi ve erken düşük olduğu için dr korunmana gerek yok demişti bizde ilişkiye girdik sabahı kanamam başladı:KK43:(( sizce normal mi başına böle bişey gelen var mı :KK43:( herkese şifalar..

bende 6 ay önce düşük yapmıştım doktorum düşük kanaman geçince ilişkide olabilir bebekte deneyebilirsiniz beklemenize gerek yok demişti ama ben korktuğum için yaklaşık 3 hafta kadar ilişki olmadı düşükten sonra 7 gün süren kanamam oldu sonrasında 26-27 gün sonra adet düzenim eskisi gibi olmaya başladı bence siz en kısa sürede bi kontrole gidin geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin inşallah bizlere

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Bende 1 ay öncesi düşük yaptım benim kanamam 15 gün kesilmedi dr kesilecek kendi kendine düşecek demişti.Bende rastgele kendim test yaptım 15 gün sonra hala pozitif çıktı senin böyle bir durumun yok sanırım ama benim değerim düşüp tekrar çıkmıştı bu vesile ile kürtaj ve biyopsi oldum dış gebelikten şüphelendi dr ve temiz çıktı fakat değerim yine düşmedi iğne ile düşürüşdü ancak..Seni endişelendirmek istemem ama bir dr na görün istersen.Normaldede düşükten sonra 10 gün kanama sürer aslında ama başıma böyle bir şey geldiği için uyarmak istedim

kanaman daha doğru düzgün kesilmemişken ilişkiye girmişsin
keşke biraz daha bekleseydin, kanamayı başlatmışsın tekrar
ara ver bence ilişkiye

5 gün önce bende düşük yaptım hemde hamile bile olduğumu öğrenmeden.
2 hafta cinsel ilişki yasak dedi doktor bende parça kalmış onun düşmesini bekliyoruz düşmezse kürtaj olucak.

Bi süre ara verin ilişki yaşamayın rahim kendini toplasın.

Psikolojiniz nasıl ?

5 gün önce bende düşük yaptım hemde hamile bile olduğumu öğrenmeden.
2 hafta cinsel ilişki yasak dedi doktor bende parça kalmış onun düşmesini bekliyoruz düşmezse kürtaj olucak.

Bi süre ara verin ilişki yaşamayın rahim kendini toplasın.

Psikolojiniz nasıl ?
Valla kanamam durdu diye ilişkiye girdik çünkü dr beklemenize gerek yok dedi. Şükür iyiyim toparladım..

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Bende 1 ay öncesi düşük yaptım benim kanamam 15 gün kesilmedi dr kesilecek kendi kendine düşecek demişti.Bende rastgele kendim test yaptım 15 gün sonra hala pozitif çıktı senin böyle bir durumun yok sanırım ama benim değerim düşüp tekrar çıkmıştı bu vesile ile kürtaj ve biyopsi oldum dış gebelikten şüphelendi dr ve temiz çıktı fakat değerim yine düşmedi iğne ile düşürüşdü ancak..Seni endişelendirmek istemem ama bir dr na görün istersen.Normaldede düşükten sonra 10 gün kanama sürer aslında ama başıma böyle bir şey geldiği için uyarmak istedim
Geçmiş olsun. Yok bana Dr temiz bir düşük yapmissin dedi..

Ben 5 haftalık düşük yaşadım kürtaj oldum 1 ay korundum 15 gün ilişkiye girmedim

bende 6 ay önce düşük yapmıştım doktorum düşük kanaman geçince ilişkide olabilir bebekte deneyebilirsiniz beklemenize gerek yok demişti ama ben korktuğum için yaklaşık 3 hafta kadar ilişki olmadı düşükten sonra 7 gün süren kanamam oldu sonrasında 26-27 gün sonra adet düzenim eskisi gibi olmaya başladı bence siz en kısa sürede bi kontrole gidin geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin inşallah bizlere
Dr gittim kanamam bitmedi diye olabilir dedi Dr. Olmazsa bayram bitsin yine gideyim. Yoğun değil zaten leke şeklinde geliyor..

bn iliskiyede girmedim bnmde aynisi oldu bir hafta snra yine kan geldi bnde adet mi bilmiyorum ama kan cok az gelio ayrica doktor bekleyin falan da demediki iliski icin bn sordum kanama bitince normal yasantiniza donun dedi bir hafta snra yine basladi nedir acaba bilemedim ve cok belim agriyor:(

bn iliskiyede girmedim bnmde aynisi oldu bir hafta snra yine kan geldi bnde adet mi bilmiyorum ama kan cok az gelio ayrica doktor bekleyin falan da demediki iliski icin bn sordum kanama bitince normal yasantiniza donun dedi bir hafta snra yine basladi nedir acaba bilemedim ve cok belim agriyor:KK43:
Hamile misin

yok 13 unde dusuk yaptim 5 gub kanama surdu snra bitti bir hafta sonra birdaha oldu anlamadim.

13 de dusuk yaptim 14unde gittim ultrasonla bakti parca yok rahim temiz dedi kafam karisti:(

Back
X