Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dusukten sonra temizlenince iliskiye girmistim ama o zaman kanama olmadi aradan 4gun gecince oldu iljskiyle alakalida degildir heralde ama cok ilgincki tam Adet gunumde oldu ama Adet gibide degil kafam karisik
benim kanamam durdu arkadaşlar çok şükür. biraz sabırlı olunacak ve beklenecek başka yapacak bişey yok.. (tabi dr muayenesinde anormal bir şey çıkmadıysa)..
Dusukten sonra temizlenince iliskiye girmistim ama o zaman kanama olmadi aradan 4gun gecince oldu iljskiyle alakalida degildir heralde ama cok ilgincki tam Adet gunumde oldu ama Adet gibide degil kafam karisik
bende düşük yapalı 1 ay oldu nerdeyse 1 ay boyunca ara ara kanamam oldu şimdide gögüslerim şişti sanki regl olacak mışım gibi zaten kanamam biteli bi kaç gün oldu yeniden mi hastalanacağım anlamadım..
bende düşük yapalı 1 ay oldu nerdeyse 1 ay boyunca ara ara kanamam oldu şimdide gögüslerim şişti sanki regl olacak mışım gibi zaten kanamam biteli bi kaç gün oldu yeniden mi hastalanacağım anlamadım..