düşük yaptım

efnanim

eşim ve oğlum
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
3.609
1
356
İstanbul
doktor bey düşük yaptım doktor 3 ay ara ver dedi ama ben bekledikçe daha çok strese giriyorum bu süreyi iki aya indirsem çok büyük sorun mu olur hem benim adet düzenimde değişmedi kürtajda olmadım kanamamda fazla olmadı bu sitede yazıştığım ve düşük yapan kişilerin doktorlarından hiç bekleme 2 ay bekle diyen de olmuş bende beklemesem olmaz mı?
folik asit kullanıyorum şuan 2 ay olunca korunmayı bıraksam acab doktorum folik asiti 3 ay kullanman gerek dediği için mi korunmamı söyledi??

geçmiş olsun canım üzülme . ama bana kalsa hemen başla çalışmalara çünkü hemen kalacağın da kesin değil zaten .CADIARZUCADIARZUCADIARZU

benimde bir ay önce bebeğimin kalbi durdu alındı banada 3 ay düşünme dedi rahim kendini toplasın dedi doktorum bende öyle yapıcam neden aceel ediyorsunuz dr öyle dediyse elbet vardır bir bildiği ikinci gebeliğin daha saglıklı olmasını istiyorsanız doktorunuzun dediklerini dinleyın bence gecmiş olsun...

Hanımefendi yeni bir gebeliğe sadece fiziken değil ruhen de hazır olunmalı. Üç ay bir mecburiyet değil, bir yenilenme ve soluklanma için gerekli. İsterseniz 1 ay sonra da gebe kalabilirsiniz...

Hanımefendi yeni bir gebeliğe sadece fiziken değil ruhen de hazır olunmalı. Üç ay bir mecburiyet değil, bir yenilenme ve soluklanma için gerekli. İsterseniz 1 ay sonra da gebe kalabilirsiniz...

cevabınız için çok teşekkür ederim dediğinizde haklısınız ama ben bekledikçe dahada kafama takıyorum bian önce aynı heyecanları yaşamak istiyorum
aslında yeterince yenilendiğimi ve soluklandığımı hissediyorum ilk zamanlar gerçekten hazır değildim ama şuan hazırım hatta kendimden emin olmak için bu süreyi biraz daha uzatıyorum şuan 1 ay 1 hafta kadar olmasına rağmen ben bu ay değilde diğer aya düşünüyorum

ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…