çoook geçmiş olsun... seni ben de o kadar iyi anlıyorum ki ben de ikili tarama testi için randevu almıştım. heyecandan ve acemiliğimden gördüğüm herkese de söylemiştim hamile olduğumu. 8. haftamda solunum yolu enfeksiyonu geçirdim çok ateşim çıktı ilaç kullanmak zorunda kaldım. belki ondan belki değil herhangi bir sebep tespit edilemedi. bir sabah kanamam oldu doktora gittik 10 ya da 11. haftaydı. bana dedi ki kalbi durmuş, almamız lazım. doktorun ağzından o kadar kolay döküldü ki sözler, ama sanki benim yüreğime birşeyler sapladı o sözler. o anı şuan anlatırken bile yaşıyorum

(( yarına randevu verdi. ben dedim ki hayır hemen alalım. çünkü aklıma hemen düşük yapmış ve sonrasında kısa sürede hamile kalmış arkadaşlarım geldi. hemen alınca aklımdan da kolay silinecek sandım. hatta kürtaj olduğumda uyandım hiç ağlamadım. çok sağlam görünüyordum. eşim şaşırdı. ama evde tv izlerken bebek gördüm ağladım, sokakta anne diye ağlayan çocuk gördüm ağladım, arkadaşlarımdan hamile kalanlar oldu doğum yapanlar bebek mevlidi yapanlar, hepsine ağladım... annem bile bunun yarım kalan okulumu bitirmem için bir fırsat olduğunu söyleyip üstünde durmadı,,, yani sadece Allahım vardı içimi istediğim gibi döküp ağladığım...gebeyken benimle ilgilenenler gebelik sona erince kapımı çalmaz oldu, iyi günümde benle güleni, kötü günümde benden uzak duranı gördüm, bebeğini benim elime vermeyeni, benim bebeğim düştüğü için bebeğine nazar deyeceğini düşüneni ve bunu bana hissettireni gördüm...Her şerde bir hayır vardır deyip yola devam ediyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin, sana da bana da içlerinde inşallah...