Düşük yaptım

Hamile kalmak istiyorum?

• Hamile

OY: 4 80,0%
  • Hamile

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5
Çok geçmiş olsun .. Doktorun ne tavsiye etti ? Ben biir iki ay civarı diye biliyorum bekleme süresini .. Allah en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallah .

Teşekkür ederim evet ilk önce kahverengi lekeleme oldu sonra kanamam başladı ve düştü
Benimde 2 hafta önce lekelenmem oldu canım doktor progestan ve iğnesini verdi geçti çok şükür 7+1 deyim hep yatıyorum doktor önerdi. Bu ikinci hamileliğim ilki 3-4 haftalıkken düştü :110: sağlıksız gebelikmiş.. hala korkuyorum inşallah bu sefer sonu güzel olur :nazar:

Merhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileydim fakat bayramın ikinci günü düşük yaptım çok üzülüyorum bir daha ne zaman hamile kalabilirim anne olmayı çok istiyorum..
Canım kürtaj olmadıysan hemen kalabilirsin bende kimyasal gebelik geçirdim agustosun birinde şimdi 7 haftalık hamileyim inşallah rabbim herkese nasip etsinnn

Üzülme ben de daha önce dusuk yaptım ve su an ki hamileliğimde de dusuk yapmak üzereyim. Bir kaç ay ara ver yine kalırsın. Herşeyin hayırlısı de üzme kendini. Ben yine düşüreceğimi hissediyorum ama hakkımda hayırlısı diyorum.

Sanirim bende bugun dusuk yaptim :KK43: hic korunmayi dusunmuyorum. Testi yaptigim gibi de gitmicem doktora. Cok gecmis olsun arkadasim cok iyi anlayorum seni. Allah yardimcimiz olsun :(

:KK12:
Sanirim bende bugun dusuk yaptim :KK43: hic korunmayi dusunmuyorum. Testi yaptigim gibi de gitmicem doktora. Cok gecmis olsun arkadasim cok iyi anlayorum seni. Allah yardimcimiz olsun :KK43:
Geçmiş olsun:110: korunmayın hiç düşükten sonra bende korunmadım hemen hamile kaldım hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim

Allah inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin size, kendinizi kasmayın,üzmeyin.stress gebeliği erteleyen bir durum her şey yolunda bile olsa. Doktorunuz aksini söylemediği sürece kendinizi hazır hissettiğiniz zaman denemeye başlayabilirsiniz.

Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti

Bana da 2 ay korun dediler hiç korunmak istemiyorum ama korkuyorumda korunmadan ilişkiye girmeye oysa eskiler düşük üstüne hemen hamile kalırmış. İlk regliden sonra korunmayayım diyorum

Merhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileydim fakat bayramın ikinci günü düşük yaptım çok üzülüyorum bir daha ne zaman hamile kalabilirim anne olmayı çok istiyorum..
Belinay bende bayramdan sonra düşük yaptım hiç üzülme vardır rabbimin bi bildiği. Dr.m en azından hamile kalabildiğini gördük buna sevin dedi. Çok geçmiş olsun

Bana da 2 ay korun dediler hiç korunmak istemiyorum ama korkuyorumda korunmadan ilişkiye girmeye oysa eskiler düşük üstüne hemen hamile kalırmış. İlk regliden sonra korunmayayım diyorum
Ilk regliden sonra hemen denemelere basla canım bana sorarsan ben kurtaj oldum doktor 30 yas ve ustuyse 3 ay korun altiysa 1 ay kafi dedi ben 29 yaşındaydım 3 ay korundum sonra biraktim korunmayi 3 ay da öyle oldu gelen giden yok bence bekleme su anki aklim olsaydi inan hic korunmazdim

Ben de düşük yapmıştım canım 13 haftalikti...Doktorum 3 ay korun dedi...Ben 4 ay sonunda hamile kaldım...Ama sen doktorunu dinle istersen belki daha kısa bi süre verir

Back
X