- 14 Haziran 2016
- 115
- 34
- 98
- 34
- Konu Sahibi Belinayy25
Merhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileydim fakat bayramın ikinci günü düşük yaptım çok üzülüyorum bir daha ne zaman hamile kalabilirim anne olmayı çok istiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım 3ay korun dedi ama hamile kalırsanda bir sıkıntı olmaz dediÇok geçmiş olsun .. Doktorun ne tavsiye etti ? Ben biir iki ay civarı diye biliyorum bekleme süresini .. Allah en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallah .
Çok geçmiş olsun canımAmin canım 3ay korun dedi ama hamile kalırsanda bir sıkıntı olmaz dedi
Teşekkür ederim evet ilk önce kahverengi lekeleme oldu sonra kanamam başladı ve düştüÇok geçmiş olsun canımbirşey soracağım lekelenme falan oldu mu birden mi düştü?
Benimde 2 hafta önce lekelenmem oldu canım doktor progestan ve iğnesini verdi geçti çok şükür 7+1 deyim hep yatıyorum doktor önerdi. Bu ikinci hamileliğim ilki 3-4 haftalıkken düştüTeşekkür ederim evet ilk önce kahverengi lekeleme oldu sonra kanamam başladı ve düştü
Canım kürtaj olmadıysan hemen kalabilirsin bende kimyasal gebelik geçirdim agustosun birinde şimdi 7 haftalık hamileyim inşallah rabbim herkese nasip etsinnnMerhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileydim fakat bayramın ikinci günü düşük yaptım çok üzülüyorum bir daha ne zaman hamile kalabilirim anne olmayı çok istiyorum..
Geçmiş olsunSanirim bende bugun dusuk yaptimhic korunmayi dusunmuyorum. Testi yaptigim gibi de gitmicem doktora. Cok gecmis olsun arkadasim cok iyi anlayorum seni. Allah yardimcimiz olsun
![]()
Tesekkur ederim Hulos. Saglikli hamilelikler diliyorum
Geçmiş olsunkorunmayın hiç düşükten sonra bende korunmadım hemen hamile kaldım hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim
Belinay bende bayramdan sonra düşük yaptım hiç üzülme vardır rabbimin bi bildiği. Dr.m en azından hamile kalabildiğini gördük buna sevin dedi. Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileydim fakat bayramın ikinci günü düşük yaptım çok üzülüyorum bir daha ne zaman hamile kalabilirim anne olmayı çok istiyorum..
Ilk regliden sonra hemen denemelere basla canım bana sorarsan ben kurtaj oldum doktor 30 yas ve ustuyse 3 ay korun altiysa 1 ay kafi dedi ben 29 yaşındaydım 3 ay korundum sonra biraktim korunmayi 3 ay da öyle oldu gelen giden yok bence bekleme su anki aklim olsaydi inan hic korunmazdimBana da 2 ay korun dediler hiç korunmak istemiyorum ama korkuyorumda korunmadan ilişkiye girmeye oysa eskiler düşük üstüne hemen hamile kalırmış. İlk regliden sonra korunmayayım diyorum
Ben de düşük yapmıştım canım 13 haftalikti...Doktorum 3 ay korun dedi...Ben 4 ay sonunda hamile kaldım...Ama sen doktorunu dinle istersen belki daha kısa bi süre verirMerhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileydim fakat bayramın ikinci günü düşük yaptım çok üzülüyorum bir daha ne zaman hamile kalabilirim anne olmayı çok istiyorum..
Geçmiş olsun bu aradaMerhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileydim fakat bayramın ikinci günü düşük yaptım çok üzülüyorum bir daha ne zaman hamile kalabilirim anne olmayı çok istiyorum..