Düşük yaşayıp tekrar hamile kalan varmı

kubranurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2025
6
1
1
18
Merhabalar iyi günler 24 Eylül de düşük yaptım 8 haftalık tı kalp atışı olmadığı için düşük yaşamıştım .şuan 6 haftalık hamileyim bugün kadın doğuma gittim kalp atışı duyulmadı doktor daha küçük olduğu için duyulmadı dedi normalmii böyle bir durum yaşayan var mı

Daha erken duyulması için. Ben de önceki gebeligimde 8 haftalikken kaybettim kalbi durduğu icin. Sonraki gebelikte insan evham yapıyor çok normal

Merhaba, düşük sonrası hemen hamile kalabildiniz mi . Regl olmayı beklediniz mi . Ben dün düşük yaptım sonrası için korkularım çok fazla

Merhaba, düşük sonrası hemen hamile kalabildiniz mi . Regl olmayı beklediniz mi . Ben dün düşük yaptım sonrası için korkularım çok fazla
Aslında kendi doktorum 1.5 ay sonra deneyebilirsin demişti başka doktorlara da gittim biri 3 ay dedi biri 6 ay dedi rahimin toparlanması açısından yani bütün iş sende bitiyor sen hazırsan fiziksel ve ruhsal açıdan bence sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…